2 hafta önce evlendiği eşi erkek çıkan imama bir şok daha

Duyanların şaşkına döndüğü evlilik Ugan’da da gerçekleşti. Evlendiği eşi erkek çıkan talihsiz imam görevinden uzaklaştırıldı.

2 hafta önce evlendiği eşi erkek çıkan imama bir şok daha
Haber albümü için resme tıklayın

Duyanların şaşkına döndüğü evlilik Ugan’da da gerçekleşti. Evlendiği eşi erkek çıkan talihsiz imam görevinden uzaklaştırıldı. Henüz 2 hafta önce evlendiği eşi erkek çıkan ve bunun üzerine görevinden uzaklaştırılarak şok üstüne şok yaşayan imam açıklama yaptı.

Hayatının En Büyük Şokunu Yaşadı

Olay, Ugand’da Kayunga kasabasında meydana geldi. Kasabanın Kyampisi Masjid Noor Camisi imamı olan Muhammed Mutumba, henüz 2 hafta önce evlendiği eşinin erkek çıkması üzerine hayatının en büyük şokunu yaşadı. Yaşadığı şokun ardından görevinden uzaklaştırılan talihsiz imam yaptığı açıklamada eşinin sesinin ince ve kadın gibi olduğunu söyledi.

Gerçek Polis Kontrolünde Ortaya Çıktı

İmamla evlenen şahsın kendini Swabullah Nabukeera ismiyle tanıttığı ve ikilinin arasında her şeyin normal gözüktüğü belirtildi. 2 hafta önce evlendiği eşinin gece yatarken üzerini çıkarmamasından şikayetçi olduğunu söyleyen imam, evlenmelerinin üzerinden 2 hafta geçmesine rağmen cinsel birliktelik yaşamadıklarını eşinin ona sürekli regl döneminde olduğunu söyleyerek geçiştirdiğini aktardı. Yaşanan olay üzerine görevinden uzaklaştırılan imam, evlendiklerinde eşinin kadın olduğunu düşündüğünü kendisinin kadın gibi yürüdüğünü sesinin de bir kadın gibi ince olduğunu bu yüzden hiçbir şey anlamadığını belirtti. Kapı komşularında hırsızlık yaparken yakalanan sahte eşin asıl isminin Richard Tumushabe olduğu imamla da paralarını çalmak için kadın kılığına girerek evlendiği ortaya çıktı. Komşularından televizyon ve giydi çalarken yakalanan ve yakalandıktan sonra bir kadın polisin üzerini aradığı sırada erkek olduğu ortaya çıkan şahsın mağdur ettiği başka kurbanlarda olabileceği belirtildi.

16 Oca 2020 - 13:47 - Dünya



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Canlı Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Canlı Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Canlı Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Canlı Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kanal İstanbul anket Yapılmalı Mı ? Yapılmamalı mı ?
Tüm anketler