Air France uçağının iniş takımlarından ceset çıktı

Paris havalimanında Fildişi Sahilleri'nde havalanan bir uçakta yapılan kontroller de iniş takımlarında ceset olduğu tespit edildi.

Fildişi Sahilleri'nde bulunan Abidjan Kendinden Havalanan Air France havayollarına ait bir uçakta varış noktası Paris havalimanında yapılan kontrollerde büyük şok yaşandı. İniş sonrası uçakta rutin kontrolleri yapan görevliler, iniş takımlarının arasında sıkışmış 10 yaşındaki bir çocuğa ait ceset buldu. Trajik olay Air France tarafından doğrulanırken olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Afrika'dan Avrupa'ya kaçmaya çalışıyorlar

Özellikle son dönemlerde Afrika'dan kalkan uçakların iniş takımlarına saklanan çok sayıda kişi Avrupa'ya gitmeye çalışıyor. Daha önce de defalarca böyle durumla karşı karşıya kalınmış ancak uçak havalanmadan önce bu durum tespit edilmişti. Özellikle bu olayda 10 yaşındaki bir çocuğun hayatını kaybetmesi dünyada büyük üzüntü yarattı.

İstanbul - Londra seferinde de yaşanmıştı

2013 yılında benzer bir olay İstanbul Londra seferini yapan British Airways Havayolları’na ait uçağın iniş takımlarında meydana gelmişti. Uçak indikten sonra yapılan kontroller de 32 yaşında olduğu ve grafikler olduğu öğrenilen Hikmet'in Kömür’ün cansız bedeni bulunmuştu. Hikmet Kömür’ün İngiliz sevgilisine ulaşmak amacıyla uçağın iniş takımlarına gizlendiği ortaya çıkmıştı.

08 Oca 2020 - 22:19 - Dünya



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Canlı Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Canlı Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Canlı Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Canlı Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kanal İstanbul anket Yapılmalı Mı ? Yapılmamalı mı ?
Tüm anketler