Doktorun ihbarı her şeyi ortaya çıkardı 13 yaşındaki kız çocuğu 10 yaşındaki çocuktan hamile kaldı

Rusya Sibirya bölgesinde bulunan Krasnoyarsk kentinde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Henüz 13 yaşında olan bir kız çocuğunun gittiği doktor kontrolünde 10 yaşındaki bir çocuktan hamile kaldığı ortaya çıktı.

Doktorun ihbarı her şeyi ortaya çıkardı 13 yaşındaki kız çocuğu 10 yaşındaki çocuktan hamile kaldı
Haber albümü için resme tıklayın

Rusya Sibirya bölgesinde bulunan Krasnoyarsk kentinde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Henüz 13 yaşında olan bir kız çocuğunun gittiği doktor kontrolünde 10 yaşındaki bir çocuktan hamile kaldığı ortaya çıktı. Ülke gündemine oturan olayda, küçük kız çocuğunun bebeğini doğurmak istediği ailesinin de kızlarının durumunu kabullendiği öğrenildi.

13 Yaşındaki Kız Çocuğu 10 Yaşındaki Çocuktan Hamile Kaldı

Duyanları şaşkına çeviren olayı doktor ortaya çıkardı. Alınan bilgilere göre, hastaneye giden 13 yaşındaki kızın yapılan kontrollerde doktor küçük kızın hamile olduğunu belirledi ve durumu hemen emniyete bildirdi. Küçük kızın 0 yaşındaki bir arkadaşı tarafından hamile bırakıldığı öğrenilirken çocukların farklı okullarda eğitim gördüğü ve yaklaşık 5-6 yıldır birbirlerini tanıdıkları öğrenildi.

Bebeğini Doğurmak İstiyor

Rusya yerel basınında yer alan habere göre, hamile olan 13 yaşındaki kız çocuğunun bebeğini doğurmak istediği kızın ailesinin de çocuklarının durumunu kabullendikleri belirtildi. Diğer yandan kız çocuğunun okuduğu okulunda gereken tüm desteği vereceği ve gereken tüm yardımların sunulacağı aktarıldı.

Doktor Teorik Olarak Mümkün Dedi

Şaşırtan konuyla ilgili Rusya yerel basınına açıklama yapan doktor, teorik olarak böyle bir hamileliğin mümkün olduğunu söyledi. 13 yaşındaki bir çocuğun 10 yaşındaki bir çocuktan hamile kalmasının teorik olarak mümkün olabileceğini söyleyen doktor, DNA testi sonucunda gerçeğin öğrenileceğini belirtti.

17 Oca 2020 - 12:31 - Dünya



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Canlı Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Canlı Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Canlı Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Canlı Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

Önce bi geçmişe bakalım. - Kiyamet yaklasiyir demissin kardesim eyvAllah ama unuttugun bir şey var gerek türkiye gerek arap ulkeleri olsun cocuk yaşında evlenmenin var olduğu yerlerden geliyoruz. Bu asla normal değil ancak 14 yasindaki bir kiz cocugunun 35 40 yasinda bir adamdan hamile kalmasindansa kendi yaşıtlarından birinden kalması bence daha normal bir şey. O zamanlar kıyamet kopmadıysa hala vaktimiz var demektir.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Ocak 12:31


Anket Kanal İstanbul anket Yapılmalı Mı ? Yapılmamalı mı ?
Tüm anketler