Eski sevgili düğün sırasında gelinin cinsel ilişki videosunu izletti

Çin’de eski sevgilisinin düğün törenine katılan ve damadın kardeşi olduğu iddia edilen bir kişi düğünün ortasında gelinle cinsel ilişkiye girdiği anları herkesin ortasında perdeye yansıttı.

Eski sevgili düğün sırasında gelinin cinsel ilişki videosunu izletti
Haber albümü için resme tıklayın

Çin’de eski sevgilisinin düğün törenine katılan ve damadın kardeşi olduğu iddia edilen bir kişi düğünün ortasında gelinle cinsel ilişkiye girdiği anları herkesin ortasında perdeye yansıttı. Sosyal medyada binlerce kişinin paylaştığı olay herkesi şaşkına çevirdi. Gelin ve damadın evlilik yemini ettiği anlarda gelinin 5 dakikalık cinsel ilişki videosu perdeye yansıtıldı. O anlar davetliler tarafından büyük bir şokla izlendi.

Eski Sevgili Damadın Kardeşi İddiası

Çin’de 1 hafta önce çekildiği belirtilen görüntüler sosyal medyanın gündemine otururken skandal görüntülerdeki gelinin ilişkiye girdiği kişinin damadın kardeşi olduğu iddia edildi. Gelin ve damadın evlilik yemini ettiği sırada onlarca davetlinin önünde 5 dakikalık ilişki videosunu perdeye yansıtan eski sevgili herkesi dumur etti.

Cinsel İlişki Videosunu Herkese İzletti

İngiliz gazetesi olan Daily Mail’in haberine göre, Çin’de meydana gelen olay sonucunda yasak aşk ifşa edildi. Paylaşılan haberde, evlilik yemini etmek için sahneye çıkan bir çiftin arkasında yer alan dev ekranda animasyonla yapılan kalpler uçuşurken kısa bir süre sonra başta gelin olmak üzere bütün davetlileri şaşkına çeviren bir olay meydana geldi. Animasyonla yapılan havada uçuşan kalplerin yerini bir cinsel ilişki videosunun aldığı görüldü. İlişki görüntülerinde gelin ve yanında damadın erkek kardeşinin yer aldığı görüldü. Skandal görüntülerin ortaya çıkmasından sonra davetliler büyük bir şaşkınlık yaşarken damat ve gelinin sahnede kavga etmeye başladıkları görüldü.

31 Ara 2019 - 17:39 - Dünya



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Canlı Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Canlı Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Canlı Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Canlı Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

Esin - Reziller millet olarak ar namus yok bu çinlilerde!!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 31 Aralık 17:39


Anket Kanal İstanbul anket Yapılmalı Mı ? Yapılmamalı mı ?
Tüm anketler