Hindistan'da feci kaza Onlarca ölü var

Hindistan'ın Bercastan eyaletinde kamyon ile otobüsün çarpışması sonucunda meydana gelen trafik kazasında onlarca kişi öldü. Onlarca kişide yaralandı.

Hindistan'ın Racastan eyaletinde meydana gelen feci kazada kamyon ile otobüs çarpıştı. Feci kaza sonucunda ilk gelen bilgilere göre 14 kişi yaşamını kaybetti, 18 kişi ise yaralandı.

Hint yerel basınında kazayla ilgili ilk yapılan haberlerde Racastan eyaletine bağlı Bikaner bölgesinde kamyon ile otobüsün kafa kafaya çarpıştığı bilgisi yer aldı.

Kaza mahallinden gelen ilk bilgilere göre kazada 14 kişi hayatını kaybetti. Kazada yaralanan 18 kişi ise eyaletteki çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı.  

Başbakan Başsağlığı Mesajı Yayınladı

Racastan eyaletinde meydana gelen feci kazayla ilgili resmi twitter hesabından bir açıklama yapan Racastan eyaleti Başbakanı Aşok Gehlot, “Eyalet sınırlarımız içerisinde meydana gelen feci kazada hayatını kaybedenler ve yaralananlar, bizleri derin bir üzüntüye boğmuştur. Kaza sebebiyle yaşamını yitirenlerin ailelerine başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.” dedi.

18 Kas 2019 - 23:43 - Dünya



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Canlı Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Canlı Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Canlı Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Canlı Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kanal İstanbul anket Yapılmalı Mı ? Yapılmamalı mı ?
Tüm anketler