Nijerya'daki soygun girişiminde 4 polis hayatını kaybetti

Nijerya'da bir banka aracını soymak için soygun girişiminde bulunan soyguncular ile polis arasında çıkan çatışmada 4 polis öldü. Olayda 8 kişininde yaralandığı öğrenildi.

Nijerya'da soyguncular, bir banka aracını soymak için girişimde bulundu. Soygun esnasında çıkan çatışmada 4 polis öldü. Polis ile soyguncular arasında çıkan çatışmada 8 kişinin yaralandığı bildirildi.

Külçe Altın Taşıyordu

Nijeryalı polis yetkilileri tarafından yapılan açıklamada ülkenin güneydoğusunda yer alan Ebonyi eyaletinde bir bankaya ait külçe altınları taşıyan aracı soymak isteyen soyguncular ile polis arasında çatışma çıktığı ifade edildi. Banka aracına eskortluk yapan polis aracına ateş açan soyguncular, 4 polisi öldürdü. Çatışmada 1'i polis olmak üzere 8 kişinin yaralandığı bildirildi. Polisin, olay yerinden kaçan soyguncuların yakalanması için başlattığı çalışmanın sürdüğü öğrenildi.

30 Tem 2020 - 12:25 - Dünya



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Canlı Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Canlı Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Canlı Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Canlı Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kanal İstanbul anket Yapılmalı Mı ? Yapılmamalı mı ?
Tüm anketler