Papa'nın koronavirüse yakalandığı iddialarına Vatikan'dan flaş yanıt

Katoliklerin Ruhani Lideri Papa'nın koronavirüse yakalandığı iddiaları üzerine flaş bir açıklama yapan Vatikanlı yetkililer, iddiaları yalanlayarak Papa'nın soğuk algınlığı rahatsızlığı geçirdiğini ifade ettiler.

İtalya’da hızla yayılan koronavirüs nedeniyle bugüne kadar birçok kişi yaşamını yitirdi. Katoliklerin Ruhani Lideri Papa Francis’in de koronavirüse yakalandığı iddiaları dünya gündemine bomba gibi düştü. Ancak Vatikan’dan yapılan resmi açıklamada Papa’nın koronavirüse yakalandığı iddialarının asılsız olduğu, Papa’nın soğuk algınlığı rahatsızlığı geçirdiği ifade edildi.

İtalya’da Ölü Sayısı Hızla Artıyor

Yeni Tip koronavirüsün (Kovid-19) Avrupa’da hızla yayılmasının önüne geçilemiyor. İtalya’da ise sadece vaka sayısı değil, ölü sayısı da hızla yükseliyor. Katoliklerin Ruhani Lideri Francis’in de koronaviürüse yakalandığı iddiaları hem İtalya gündemini, hem de dünya gündemini sarstı. İddialar üzerine bir açıklama yapan Vatikanlı yetkililer, Papa’nın koronavirüse yakalanmadığını, sadece soğuk algınlığı rahatsızlığı geçirdiğini ifade ederek bu iddiaları yalanladılar. Papa bir hafta içerisinde katılacağı üçüncü etkinliği geçirdiği soğuk algınlığı rahatsızlığından dolayı iptal ederek katılmamıştı. Bunun üzerine Papa’nın koronavirüse yakalandığı iddiaları ortaya atılmıştı.   

02 Mar 2020 - 00:53 - Dünya



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Canlı Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Canlı Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Canlı Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Canlı Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kanal İstanbul anket Yapılmalı Mı ? Yapılmamalı mı ?
Tüm anketler