Trump ve Putin'in konuşmaları Beyaz Saray tarafından yayınlandı

Beyaz Saray tarafından yapılan açıklamada ABD Başkanı Donald Trump ve Rusya devlet başkanı Vladimir Putin arasında silahların üzerindeki kontrolün gelecekte etkili bir şekilde devam ettirilmesine dair bir görüşme gerçekleştirildiği belirtildi.

Beyaz Saray bir açıklama yaparak ABD Başkanı Donald Trump ve Rusya devlet başkanı Vladimir Putin arasında terörle mücadele alanında yapılan işbirliğini sürdürme konusunda bir görüşme gerçekleştirildiği belirtildi. İki başkanın ikili ilişkilerin durumu ve silahlar üzerindeki kontrolünün gelecekte etkili bir şekilde devam ettirilmesine yönelik görüştüğü belirtilen açıklamada, aynı zamanda yılbaşı tebriğinin de yapıldığı ifade edildi.

ABD ve Rusya arasındaki ikili ilişkileri konuşuldu

ABD Başkanı Donald Trump Rusya devlet başkanı Vladimir Putin arasında yapılan görüşmeye ilişkin açıklama yapan Beyaz Saray, başkanların iki ülke arasındaki terörle mücadele alanındaki işbirliğinin sürdürme konusundaki kararlılığını tekrarladığını duyurdu. Açıklamanın devamında aynı zamanda görüşme sırasında ABD ve Rusya arasında ikili ilişkilerinin geldiği son nokta ve silahlar üzerindeki kontrolün gelecekte nasıl kullanacağına yönelik çalışmalarla ilgili konuşulduğu ifade edildi.

Terör önlemi için teşekkür etmişti

Kremlin basın dairesi daha önce yaptığı açıklamada Rus Devlet başkanı Vladimir Putin ve ABD Başkanı Trump arasında yapılan telefon görüşmesi sırasında, Rus liderin ABD'li mevkidaşına Rusya'nın Saint Petersburg kentinde yılbaşı kutlamaları sırasında planlanan terör eylemlerinin önlenmesini sağlayan bilgiler verdikleri için teşekkür ettiği duyurulmuştu.

# Trump

31 Ara 2019 - 11:28 - Dünya



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Canlı Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Canlı Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Canlı Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Canlı Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kanal İstanbul anket Yapılmalı Mı ? Yapılmamalı mı ?
Tüm anketler