Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk açıkladı: Okullar ne zaman açılacak?

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk son dakika açıklaması yaparak okulların durumu hakkında bilgi verdi. Uzaktan eğitim ne zamana kadar devam edecek ve okullar ne zaman açılacak sorularına yanıt veren bakan Selçuk, daha önce uzaktan eğitimin 30 Nisan'a kadar devam edeceğini söylemişti. Peki Uzaktan eğitim ne zaman bitecek?

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk okullar ne zaman açılacak ve uzaktan eğitim ne zaman bitecek sorularına yanıt verdi. Veliler ve öğrenciler tarafından uzaktan eğitim ne zaman bitecek sorusunun yanıtı merakla beklenirken bakan Selçuk'tan son dakika açıklamaları geldi. Bakan Selçuk açıklama ile okullar 30 Nisan'da açılacak mı sorusuna da son noktayı koydu.

Uzaktan eğitim ne zaman bitecek?

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Türkiye'de uygulanan coronavirüs tedbirleri kapsamında daha önce alınan kararla 30 Nisan'a kadar devam etmesi planlanan uzaktan eğitimin süresinin uzatıldığını ve 31 Mayıs'a kadar devam edeceğini söyledi. Herhangi bir değişiklik yapılmaması durumunda 31 Mayıs'ta uzaktan eğitim sona erecek.

Okullar ne zaman açılacak?

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk okulları ne zaman açılacak konusunda net bir açıklama yapmazken okulların artık yeni dönemde yani eylül-ekim aylarında açılması bekleniyor.

Sınıf geçme nasıl olacak?

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk açıklamasında sınıf geçmenin nasıl olacağı konusunda detaylı bilgilendirmeler yaptı. Bakan Selçuk öğrencilerin mağdur olmaması için sınıf geçme de ilk dönem notlarının geçerli olacağını ve ortalamanın da bu şekilde alınacağını ifade etti.

29 Nis 2020 - 11:53 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Canlı Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Canlı Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Canlı Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Canlı Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kanal İstanbul anket Yapılmalı Mı ? Yapılmamalı mı ?
Tüm anketler