Azize dizisi reytinglerde istenilen başarıyı gösteremeyince günü değişti

Kanal D ekranlarında başrollerini Hande Erçel ve Buğra Gülsoy’un paylaştığı Azize dizisinin günü değişti. Yeni başlayan dizi salı günleri ekranlara geliyorduk fakat bundan sonra Cumartesi akşamları yayınlanacak.

Kanal D'de ilk bölümdeki hamam sahnesi ile hızlı bir başlangıç yapan Azize dizisi daha sonra reytinglerde istediği başarıyı yakalayamadı. Buğra Gülsoy ve Hande Erçel’in başrollerini paylaştığı dizi ilk bölümü ile çok konuşulsa da izleyiciler daha sonraki bölümlerde gereken ilgiyi diziye göstermedi. Ayrıca salı akşamları ekrana gelen dizinin karşısında Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Kadın gibi güçlü yapımlarda vardı. Dizinin reytinglerini toparlayacak hamle Kanal D'den geldi. Azize dizisi bundan sonra salı akşamları değil Cumartesi akşamları yayınlanacak.

İlk bölümü ile iddialı bir giriş yaptı

Azize dizisi yeni sezonun en iddialı yapımlarından biri olarak gösteriliyordu ve ilk bölümdeki hamam sahnesi oldukça konuşulmuştu. Sosyal medyada çok konuşulmasına rağmen dizinin yayınlanan ilk bölümü reyting sıralamasında ilk 10’un içine bile giremedi. Dizinin daha sonra yayınlanan 2 bölümünde de bir yükseliş olmaması nedeniyle Kanal D yeni bir yöntem denemeye karar verdi. reyting başarısında karşısındaki rakiplerin de payı olduğunu hesap eden Kanal D, Hande Erçel ve Buğra Gülsoy’un başrollerini paylaştığı dizi için flaş bir hamle yaptı.

Cumartesi akşamları yayınlanacak

Salı akşamları ekranlara gelen ve karşısındaki güçlü rakiplerle mücadele etmekte zorlanan Azize dizisi için Kanal D'nin hamlesi gününü değiştirmek oldu. Bundan sonra Azize dizisi cumartesi akşamları Kanal D ekranlarında yayınlanacak. Kanal D'de salı akşamları ise yakında başlayacak olan Hekimoğlu dizisi yayınlanacak. Hekimoğlu dizisi de yılın iddialı yapımları arasında yer alıyor ve uyarlama bir dizi olduğu biliniyor. Timuçin Esen’in başrolde yer aldığı dizinin oyuncu kadrosu da bir hayli güçlü.

# Azize

05 Ara 2019 - 18:00 - Eğlence



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Canlı Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Canlı Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Canlı Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Canlı Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kanal İstanbul anket Yapılmalı Mı ? Yapılmamalı mı ?
Tüm anketler