Kuaförüm Sensin 30 Haziran 2020 takımların puan tablosu

Show TV ekranlarının severek takip edilen yarışması Kuaförüm Sensin’de yeni haftanın ikinci günü yarışmanın en renkli anlarıyla devam ediyor.

Kuaförüm Sensin 30 Haziran 2020 takımların puan tablosu
Haber albümü için resme tıklayın

Show TV ekranlarının severek takip edilen yarışması Kuaförüm Sensin’de yeni haftanın ikinci günü yarışmanın en renkli anlarıyla devam ediyor. Renkli jürisi ve birbirinden iddialı yarışmacılarıyla ekranların en çok izlenen gündüz kuşağı programları arasında yer alan Kuaförüm Sensin’de yine muhteşem bir bölüm evlerinize konuk oluyor. Peki, Kuaförüm sensin 30 Haziran 2020 Salı gününde hangi takım kaç puan aldı? Kuaförüm Sensin 30 Haziran 2020 hangi takım birinci oldu? İşte detaylar…

Gelini En Yakın Arkadaşı Konsepti

Kuaförüm Sensin 30 Haziran 2020 Salı gününde izleyicileri Salıyı sallayan bir konsept bekliyor. Yarışmanın bugünkü konsepti ‘Gelinin en yakın arkadaşı’ konsepti olacak. Cıvıl cıvıl bir kosenptle jüri karşısına geçecek olan yarışmacıların her biri bugünün en yüksek puanını alarak birinciliğin sahibi olmak istiyor.

Kuaförüm Sensin 30 Haziran 2020 Puan Tablosu

Kuaförüm Sensin 30 Haziran 2020 Salı gününün puanlaması yapıldı. 30 Haziran 2020 Salı gününde jüri üyelerinin verdiği puanlara göre:

Songül-Yağmur-Melisa: 13

Turan-Gizem-Damla: 9

Bilal-Buse-Selver: 12

Mustafa-Tuna-Su: 13

Kuaförüm Sensin 30 Haziran 2020 Hangi Takım Birinci Oldu?

Kuaförüm sensin 30 Haziran 2020 Salı gününde puan tablosunun belli olmasıyla günün birinci olan takımı da belli oldu. Bugün jüri üyelerinden en yüksek puanı alan 2 takım oldu ve gün birinciliğini 2 takım üstlendi. Mustafa-Tuna-Su ve Songül-Yağmur-Melisa aldıkları 13 puanla gün birinciliğini üstlenen takımlar oldu.

30 Haz 2020 - 12:32 - Eğlence



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Canlı Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Canlı Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Canlı Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Canlı Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

Aybüke - Bence birinciliği Bilal,buse ,Selver hak ediyor

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 30 Haziran 12:32


Anket Kanal İstanbul anket Yapılmalı Mı ? Yapılmamalı mı ?
Tüm anketler