La Casa De Papel yeni sezon Nisan ayında yayınlanacak

Dünya genelinde milyonlarca izleyici kitlesine ulaşan Netflix yapımı La Casa De Papel dizisinin 4. sezon yayın tarihi belli oldu. Sevilen diziyi izlemek isteyenlerin bir süre daha beklemesi gerekiyor.

Netflix yapımı dizi La Casa De Papel bütün dünya tarafından yakından takip ediliyor. Geniş bir hayran kitlesine ulaşan dizisinin yeni sezonu ne zaman yayınlanacağı izleyiciler arasında merak konusu olmuştu. Dünyanın en büyük online dizi film platformu Netflix merak edilen bu soruya yanıt verdi.

La Casa De Papel 4. sezon Nisan’da yayınlanacak

Merakla beklenen La Casa De Papel 4. sezon ne zaman yayınlanacak sorusunun yanıtı Netflix tarafından verildi. Dizinin yeni sezon tanıtım videosunu dün yayınlayan online dizi izleme platformu, yeni sezonun 3 Nisan 2020 tarihinde yayınlanacağını duyurdu. La Casa De papel yeni paylaşılan videosunda başrol oyuncuları Pedro Alonso (Berlin), Alba Flores (Nairobi), Pedro Alonso (Berlin), Rodrigo de la Serna (Palermo) ve Darko Peric (Helsinki) yer aldı.

Milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor

Netflix'te yayınlanan en iddialı dizilerden biri olan İspanyol yapımı La Casa De Papel, dünya genelinde milyonlarca izleyici tarafından yakından takip ediliyor. İspanyol Merkez Bankası'nın soygununu konu alan dizinin yeni sezonunda neler olacağı da izleyiciler tarafından merak ediliyor. Dizinin geçtiğimiz sezon finalinden Nairobi karakteri vurulmuştu. Yeni sezon tanıtımında bu karakterinde videoda olması izleyicileri heyecanlandırdı.

09 Ara 2019 - 14:04 - Eğlence



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Canlı Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Canlı Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Canlı Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Canlı Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kanal İstanbul anket Yapılmalı Mı ? Yapılmamalı mı ?
Tüm anketler