Temizlik Benim İşim 26 Mar 2020 günün yarışmacısı ve puanı

FOX TV ekranlarının sevilen yarışması Temizlik Benim İşim’de haftanın finaline sadece bir gün kala yarışan isim Özge Hanım oldu. Dün sunucu Kadir Ezildi tarafından çekilen kurada Özge Hanımın adı çıktı ve bugün yeni bölümde yarışan isim Özge Hanım oldu.

FOX TV ekranlarının sevilen yarışması Temizlik Benim İşim’de haftanın finaline sadece bir gün kala yarışan isim Özge Hanım oldu. Dün sunucu Kadir Ezildi tarafından çekilen kurada Özge Hanımın adı çıktı ve bugün yeni bölümde yarışan isim Özge Hanım oldu. 4 saatlik sürede kendisine kurada çıkan evde temizlik yapacak olan ve rakiplerinin temizlediği evi beğenmesi için yoğun bir çaba gösterecek olan

Özge Hanım 4 saatlik sürede evinin temizliğini bitirebilecek mi? Özge Hanım rakiplerinden kaç puan alacak? 

Kadir Ezildi’nin muhteşem sunumu ve eğlenceli halleriyle evlerinize konuk olan Temizlik Benim İşim’de haftanın dördüncü gününde Özge Hanım yarışıyor. Özge Hanım tüm rakiplerine meydan okuyarak 4 saatlik zaman diliminde evini en iyi şekilde tamamlayacağını söylemişti. Özge Hanımın bakımlı elleri ve uzun tırnakları rakipleri tarafından eleştirilmiş ve temizlik yaparken zorlanacağına dair eleştiriler gelmişti. Yarışmacı ise uzun tırnaklarıyla da en iyi temizliği yapabileceğini ve yarışta iddialı olduğunu söylemişti. Peki, Temizlik Benim İşim 26 Mart 2020’de neler yaşandı? Temizlik Benim İşim 26 Mart 2020 Özge Hanım toplamda kaç puan aldı? İşte detaylar…

Temizlik Benim İşim 26 Mart 2020 Özge Hanımın Puan Tablosu

Temizlik Benim İşim 26 Mart 2020 Perşembe günü yarışmacısı Özge Hanımın puanı belli oldu. 4 saatlik temizliğin sonunda rakipleri tarafından puan verilen Özge Hanıma büyük eleştiriler geldi. Temizliği beğenilmeyen Özge Hanım gergin anlar yaşarken yaptığı temizliği ve harcağını emeği savundu. Gün sonunda Özge Hanım, Havva Hanımdan 2, Vildan Hanımdan 3 ve Büşra Hanımdan 2 puan ve Gülhan Hanımdan 3 puan alarak toplamda 10 puanın sahibi oldu.

26 Mar 2020 - 15:03 - Eğlence



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Canlı Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Canlı Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Canlı Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Canlı Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kanal İstanbul anket Yapılmalı Mı ? Yapılmamalı mı ?
Tüm anketler