Zuhal Topal’la Sofrada 8 Mayıs 2020 haftanın finali bölümü ne zaman yayınlanacak?

FOX TV ekranlarının sevilen ve ilgiyle takip edilen yemek yarışması Zuhal Topal’la Sofrada’nın haftanın finali bölümünün yayın akışında yer almaması izleyiciyi meraklandırdı. Saat 16.00’da ekrana gelen yarışmanın yayın akışında yer almadığını gören izleyiciler bunun nedenini araştırmaya başladı.

Zuhal Topal’la Sofrada 8 Mayıs 2020 haftanın finali bölümü ne zaman yayınlanacak?
Haber albümü için resme tıklayın

FOX TV ekranlarının sevilen ve ilgiyle takip edilen yemek yarışması Zuhal Topal’la Sofrada’nın haftanın finali bölümünün yayın akışında yer almaması izleyiciyi meraklandırdı. Saat 16.00’da ekrana gelen yarışmanın yayın akışında yer almadığını gören izleyiciler bunun nedenini araştırmaya başladı. Hafta içi her gün saat 16.00’da ekranlara gelen Zuhal Topal’la Sofrada’nın heyecanla beklenen haftanın finali bölümünün yayın akışında neden yer almadığı merak ediliyor. Pek, Zuhal Topal’la Sofrada 8 Mayıs 2020 haftanın finali bölümü ne zaman yayınlanacak? Haftanın finali bölümü saat kaçta izleyiciyle buluşacak? İşte tüm detaylar…

Zuhal Topal’la Sofrada 8 Mayıs 2020 Haftanın Finali Saat Kaçta?

FOX TV ekranlarında Zuhal Topal’ın muhteşem sunumuyla ekranlara gelen ekranların en leziz yemek yarışması Zuhal Topal’la Sofrada’nın merakla ve büyük bir heyecanla beklenen haftanın finali bölümünün yayın akışında olmaması izleyenleri meraklandırdı. Bilindiği gibi Zuhal Topal’la Sofrada’nın haftanın finali bölümleri koronavirüs salgını sebebiyle alınan tedbirler kapsamında artık akşam saatlerinde yayınlanıyor. Geride bıraktığımız 3 hafta boyunca final bölümleri akşam saat 20.00’da yayınlanan yarışmanın bugün ekrana gelecek olan haftanın finali bölümü yine akşam saat 20.00’da FOX TV ekranlarında olacak.

Zuhal Topal’la Sofrada 8 Mayıs 2020 Haftanın Birincisi Kim Oldu?

Zuhal Topal’la Sofrada 8 Mayıs 2020 Cuma haftanın finali bölümünde bugün verilen puanlar sonucunda haftanın birincisi belli oldu. Zuhal Topal'la Sofrada'nın çekişmeli ve stresli geçen 5 gününün ardından bugünkü haftanın finali bölümünde 15 bin liranın kazananı ve haftanın birincisi Derya Hanım oldu. Kayınvalideler ve Zuhal Topal'ın verdiği puanla toplamda 38 puanın sahibi olan Derya Hanım haftanın en yüksek puanına sahip oldu ve rakiplerini geride bırakarak birincilik kotuğuna oturdu.

08 May 2020 - 16:48 - Eğlence



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Canlı Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Canlı Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Canlı Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Canlı Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kanal İstanbul anket Yapılmalı Mı ? Yapılmamalı mı ?
Tüm anketler