8 Temmuz 2020 altın fiyatlarındaki son durum! Gram altın ne kadar oldu?

Son zamanlarda altın fiyatları yatırım amacıyla oldukça yakından takip edilirken altında yaşanan artışlar bir hayli dikkat çekiyor.

8 Temmuz 2020 altın fiyatlarındaki son durum! Gram altın ne kadar oldu?
8 Temmuz 2020 altın fiyatlarındaki son durum! Gram altın ne kadar oldu?
Haber albümü için resme tıklayın

Son zamanlarda altın fiyatları yatırım amacıyla oldukça yakından takip edilirken altında yaşanan artışlar bir hayli dikkat çekiyor.  Özellikle koronavirüs salgınının başlamasıyla atlın fiyatlarında bir hayli dalgalanmalar olmuş ve salgın sürecinde ekonomideki ilerleyiş sıkıntılı bir sürecin kapılarını açmıştı, Bugün 8 Temmuz 2020 Çarşamba gününde saatler 11.00’ı gösterirken gram altın 396,64 TL’den alıcısını buluyor. İşte güncel altın fiyatları ve tüm detayları…

Gram Altın ve Çeyrek Altında Son Durum

8 Temmuz 2020 Çarşamba gününde haftanın ortasında altın fiyatlarındaki ilerleyiş yakından takip edilirken gram altın 396,64 TL’den alıcısını bulurken çeyrek altın ise 650,79 TL’den satışa sunuluyor.

Cumhuriyet Altını Ne Kadar?

Öte yandan Cumhuriyet altını 2.650 TL’den bugün vitrinlerdeki yerini alırken altının ons fiyatı ise 1,796 TL’den işlem görüyor. Yarım altın ise 1.301 TL’den alıcısını buluyor. Öte yandan tam altın 2.576 TL, 22 ayar bilezik ise 367, 35 TL’den bugün işlemine devam ediyor.

Altın Her Koşulda Satın Alma Gücüne Sahip

Altının finansal piyasalar için oldukça önemli bir yeri vardır. Bunun sebebi ise altının her koşulda satın alma gücüne sahip olmasıdır. Altın, tüm dünya tarafından değer saklama aracı olarak kabul edilir ve ekonomik dalgalanmalardan diğer araçlara göre daha az etkilenir. Altın, hiçbir zaman ülkelerin para birimlerinden doğrudan etkilenmez bu sebeple de uzun vadede daha kazançlı bir yatırım aracı olarak görülür.

08 Tem 2020 - 11:08 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Canlı Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Canlı Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Canlı Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Canlı Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kanal İstanbul anket Yapılmalı Mı ? Yapılmamalı mı ?
Tüm anketler