Dolar ne kadar oldu? Dolar kurundaki son durum ne?

Son günlerde yükseliş yaşayan ve piyasaları dalgalandıran dolar fiyatları yeni güne düşük endekste başladı. Dolar fiyatları 12 Mayıs 2020’de 7,02’den işlem görüyor.

Dolar ne kadar oldu? Dolar kurundaki son durum ne?
Haber albümü için resme tıklayın

Son günlerde yükseliş yaşayan ve piyasaları dalgalandıran dolar fiyatları yeni güne düşük endekste başladı. Dolar fiyatları 12 Mayıs 2020’de 7,02’den işlem görüyor. Yeni haftanın ikinci gününde yüksek ilerleyiş seyrini değiştiren ve erimeye başlayan dolar kurunda son durum herkes tarafından merak ediliyor. Günlerdir ateşi sönmeyen dolar fiyatlarında bugün ibre terse döndü ve dolar 7,02’den işlemini sürdürmeye başladı.

Dolar Fiyatları Gerilemeye Başladı

Dün 7,06 ila 7,10 bandında işlem gören doların günü bir önceki kapanışa göre yüzde 0,16 değer kaybıyla 7,07’den kapattığı görülürken fiyatlardaki bu düşüşün bugün de devam ettiği gözlemlendi. Dolar fiyatları bugün yeni günde saat 11.00 sularında bir önceki kapanışın yaklaşık yüzde 0,7 altında 7,07’den işlem görüyor.

Euro ve Sterlin Fiyatlarında Son Durum Ne?

Dolar kurunun gerilediği dakikalarda Euro fiyatlarında da yüzde 0,6 azalış gözlemlendi ve Euro 7,6010’dan işlem görmeye başladı. Sterlin ise yüzde 0,5 değer kaybı yaşadı ve 8, 6750’den satışa sunuldu.

Dolar Fiyatlarındaki Gerileme Devam Edecek Mi?

Öte yandan ekonomi analistleri yaptıkları değerlendirmelerde, dolar fiyatlarındaki gerilemenin devam edip etmeyeceği konusunda yorumlarda bulundu. Bugün yurt içinde veri gündeminde sakinlik yaşandığını aktaran analistler, yurt dışında ABD’de ise enflasyon verilerinin açıklanacağı ve bu verilerin takip edileceği belirtildi. Aynı zamanda dünya genelinde etkili olmaya devam eden koronavirüs salgınıyla ilgili haberlerin de gündemde yer almayı sürdürdüğünü belirten ekonomi analistleri, teknik açıdan bakıldığında dolar fiyatlarında 7,00 seviyesinin altının görülmesi halinde fiyatlarda 6,95’in gündeme gelmesinin beklendiği aktarıldı.

12 May 2020 - 11:51 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Canlı Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Canlı Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Canlı Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Canlı Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kanal İstanbul anket Yapılmalı Mı ? Yapılmamalı mı ?
Tüm anketler