Milli Piyango milyonerleri ikramiyelerini alıyor

Milli Piyango yılbaşı büyük ikramiyesinin isabet ettiği çeyrek bilet sahipleri, Milli Piyango Genel İdaresi'ne gelerek paralarını alıyor. Şu ana kadar Bursa ve Gaziantep talihlileri ikramiyelerini alırken, İzmir talihlisi henüz ortaya çıkmadı.

Milli Piyango’nun bu yılbaşındaki büyük ikramiyesi olan 80 milyon lira çeyrek bilete isabet etti. Büyük ikramiye’nin talihlileri ise İstanbul, İzmir, Bursa ve Gaziantep illerinden çıktı. Yılbaşı büyük ikramiyesinin Bursa ve Gaziantep talihlileri Milli Piyango idaresine gelerek paralarını alırken, İzmir talihlisi ise henüz ortaya çıkmadı. Büyük ikramiyenin isabet ettiği diğer bir il olan İstanbul’da ise biletin satılmadığı ortaya çıktı. Bursa ve Gaziantep talihlilerinin 20’şer milyonluk çekleri yetkili kamu bankası sorumlusuna verilirken, talihliler kimliklerinin açıklanmasını istemedi.  

İki Biletine İkramiye İsabet Etmiş

Yılbaşı büyük ikramiyesinin Bursa talihlisi 3 çocuk babası, 45 yaşındaki bir inşaat işçisi olurken, Gaziantep talihlisi ise yedi çocuk babası, 50 yaşındaki bir işçi oldu. Bursa talihlisi çocuklarıyla gezintiye çıktığında cebindeki son para olan 40 lira ile iki bilet satın almış. Biletlerden birine büyük ikramiye, diğerine ise 20 bin liralık ikramiye isabet etmiş.

Eğitime Yatırım Yapacak

İkramiyenin Gaziantep talihlisi ise kahvede oturduğu esnada seyyar bayiye ‘Amorti çıktı mı?’ diye biletini kontrol ettirirken yılbaşı büyük ikramiyesinin kendi biletine çıktığını öğrenmiş. Her iki talihli de büyük ikramiyeye bir yıl hiç dokunmayacaklarını, rutin hayatlarını sürdürerek çalışacaklarını ifade ettiler. İkramiyenin Gaziantep talihlisi, ikramiyesinin önemli bir kısmını çocuk ve gençlerin eğitimine harcayacağını ifade etti.

02 Oca 2020 - 18:50 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Canlı Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Canlı Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Canlı Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Canlı Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kanal İstanbul anket Yapılmalı Mı ? Yapılmamalı mı ?
Tüm anketler