O İlde Ekmeğe Zam Geldi! Ne Kadar Oldu?

İzmir'de ekmek fiyatlarına pazartesi günü geçerli olmak üzere yüzde 20 zam geldi. Yapılan zam sonrası 200 gram ekmek 1,50 liradan, 240 gram olan ekmek ise 1,80 liradan satılacak.

O İlde Ekmeğe Zam Geldi! Ne Kadar Oldu?
Haber albümü için resme tıklayın

İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğinden yapılan yazılı açıklamada, İzmir Fırıncılar Odası zam talebin üzerine alakalı komisyonun toplandığı söylendi.

Yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi

13 Temmuz 2020 Pazartesi gününden itibaren geçerli olmak üzere İzmir'de 200 gram ekmek 1,50 liradan, 240 gram olan ekmeğin fiyatı ise 1,80 liradan verilmesine karar verildi

Alınan Bu karar sonrası, Ticaret Bakanlığı ve Türkiye Fırıncılar Federasyonun görüşü ve İzmir Ticaret Odası, Ege Bölgesi Sanayi Odası ve İzmir Ticaret Borsasıyla varılan konsensüs sonrası da İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği tarafından resmen onaylanmıştır.

İzmir'de 200 gram olan ekmek 1,25 liradan, 240 gram olan ekmek ise 1,50 liradan veriliyordu.

09 Tem 2020 - 18:08 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Canlı Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Canlı Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Canlı Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Canlı Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kanal İstanbul anket Yapılmalı Mı ? Yapılmamalı mı ?
Tüm anketler