Ramazan ayında pidenin kaç liradan satılacağı açıklandı

Ramazan ayında İstanbul'da 350 gr pidenin kaç liradan satılacağını İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Faik Yılmaz açıkladı.

Ramazan ayının vazgeçilmezlerinden ve sembollerinden olan pidenin, bu yıl kaç liradan satılacağı açıklandı. Yapılan açıklamaya göre İstanbul’da 350 gr sade pide 3 liradan satılacak.

Fiyat Değişmedi

İstanbul Fırıncılar Odası Başkanı Erdoğan Çetin ve İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ile görüşen İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Faik Yılmaz, Ramazan ayına sayılı günler kala İstanbul’da pidenin kaç liradan satılacağını açıkladı. 2019 yılı Ramazan ayında 350 gr sade pidenin 3 TL’den satıldığı İstanbul’da 2020 yılı için fiyat değişikliğine gidilmedi. 2020 yılı Ramazan ayında da İstanbul’da 350 gr sade pide 3 TL’den satılacak.

İstanbul Her Yerinde Fiyat Aynı Olacak

Pide fiyatları ile ilgili bir açıklama yapan İstanbul Esnaf ve Sanatkar Odaları Başkanı Faik Yılmaz, “İstanbul’un her yerinde açıkladığımız fiyat tarifesi geçerli olacak. Bu sene pide fiyatlarında halkımızı düşünerek fiyat değişikliğine gitmedik. Vatandaşlarımızdan en büyük ricamız Ramazan ayında oluşacak pide kuyruklarında sosyal mesafe kuralına çok özen göstermeleridir.” dedi.   

22 Nis 2020 - 14:44 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Canlı Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Canlı Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Canlı Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Canlı Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kanal İstanbul anket Yapılmalı Mı ? Yapılmamalı mı ?
Tüm anketler