4 Mayıs Türkiye koronavirüs vaka ve ölü sayısı

Sağlık Bakanlığının günlük olarak yayınladığı Türkiye koronavirüs tablosu az önce güncellendi.

Sağlık Bakanlığı tarafından günlük olarak güncellenen Türkiye koronavirüs tablosu güncellendi. Tabloya göre 4 Mayıs tarihinde 35 bin 771 test yapıldı. test yapılan vatandaşlarımız içerisinden bin 614 vatandaşımızın yeni tip koronavirüs testi pozitif çıktı.

64 Kişi Öldü

Yeni tip koronavirüs enfekte olan ve tedavi gören 64 kişi ise yaşamını yitirdi. Bugünkü rakamla birlikte yeni tip koronavirüs enfekte olduktan sonra yaşamını kaybeden hasta sayımız 3 bin 461 kişiye ulaştı.  

İyileşen Sayısı Bugün 5 Bini Aştı

Sağlık Bakanlığı'nın açıkladığı güncel tabloya göre yeni tip koronavirüs enfekte olduktan sonra tedavi gören 5 bin 15 vatandaşımız bugün iyileşerek sağlığına tekrar kavuştu. Bu rakamla birlikte ülkemizde iyileşen kişi sayısı toplamda 68 bin 166 kişiye yükseldi.  

Son Tablo

Bugünkü test sayısıyla birlikte ülkemizde 1 milyon 171 bin 138 kişiye yeni tip koronavirüs testi yapıldı. Bu testler sonucunda 127 bin 659 kişiye yeni tip koronavirüs enfekte olduğu tespit edildi. Yoğun bakım ünitelerinde tedavileri sürmekte olan hasta sayımız bin 384 iken, toplam entübe hasta sayımızın ise 727 olduğu bildirildi.  

04 May 2020 - 20:24 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Canlı Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Canlı Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Canlı Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Canlı Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

noname - Tedirginim Açılacak haftaya belli yerler. Bizim insanlar rahatı sever. Zaten hafta içi görüyoruz. Umarım artmaz Yeniden sert önlemeler alınmaz(((

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Mayıs 20:24


Anket Kanal İstanbul anket Yapılmalı Mı ? Yapılmamalı mı ?
Tüm anketler