Aleyna Çakır’a ne oldu? İntihar etti denilen genç kızın son görüntüleri kafa karıştırdı

İntihar ettiği öne sürülen ve hayatını kaybeden Aleyna Çakır’ın ortaya çıkan son görüntüleri kafa karıştırdı.

Aleyna Çakır’a ne oldu? İntihar etti denilen genç kızın son görüntüleri kafa karıştırdı
Haber albümü için resme tıklayın

İntihar ettiği öne sürülen ve hayatını kaybeden Aleyna Çakır’ın ortaya çıkan son görüntüleri kafa karıştırdı. Sosyal medyada yer alan fotoğraflarda genç kızın darp edilmiş halde yerde baygın şekilde yattığı görülürken bu görüntüler akıllara cinayet şüphesini getirdi.

Yerde Baygın Şekilde Görüntüleri Ortaya Çıktı

İntihar ederek yaşamını yitirdiği öne sürülen Aleyna Çakır’ın son ortaya çıkan görüntülerinde erkek arkadaşının evinde darp edilmiş halde yerde baygın şekilde yattığı görüldü. Bu görüntüler büyük tepki çekti. Genç kızın ölümünün ardından ortaya çıkan görüntüler ve ses kayıtları akıllara büyük bir soru işareti yaratı. İddialara göre, Aleyna Çakır’ın ölümünden hemen önce erkek arkadaşının Instagram hesabından yaptığı yayında darp edildiği ve yerde baygın şekilde yattığı görülüyor. İkili arasında bir tartışma yaşandığı ve tartışma anında genç kızın çığlıkları ile yaşanan kavganın şiddeti canlı yayına bir bir yansıyor.

Ailesi Yüzünden İntihar Ettiği İddia Edilmişti

Genç kızın ailesi yüzünden intihar ettiği iddia edilirken yakın arkadaşı tarafından yapılan açıklamada, Aleyna’nın ailesi ile arasının iyi olduğu belirtiliyor. İntihar ettiği öne sürülen Aleyna Çakır’ın Kırşehir’de düzenlenen cenaze törenine erkek arkadaşı katılmadı.

Sosyal Medyadan Büyük Tepki

Genç kızın ölümünün ardından ortaya çıkan görüntüler sonrasında sosyal medya ayağa kalktı. Çok sayıda sosyal medya kullanıcısı Aleyna Çakır’ın ölümünün detaylı bir şekilde araştırılması için yetkililere çağrıda bulundu.

06 Haz 2020 - 12:43 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Canlı Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Canlı Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Canlı Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Canlı Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kanal İstanbul anket Yapılmalı Mı ? Yapılmamalı mı ?
Tüm anketler