Bursa Valiliği o iddiaları yalanladı

Bursa Valiliği, 1 Aralık Pazar gecesi zirve tırmanışı yaparken kaybolan 2 amatör dağcıdan birinin ölü bulunduğuna dair iddiaları yalanladı.

Bursa Uludağ’da kaybolan 2 dağcıyı arama çalışmaları sürerken bir kişinin ölü bulunduğuna dair haberlerin asılsız olduğu ve arama çalışmalarının sürdüğü Bursa Valiliği tarafından açıklandı.

1 Aralık Tarihinde Kaybolmuşlardı

1 Aralık Pazar gecesi Uludağ’da yaptıkları zirve tırmanışı esnasında kaybolan amatör dağcılar Mert Alpaslan ve Efe Sarp’a yapılan tüm arama çalışmalarına rağmen halen uluşılamaması umutları tüketiyor. 8 gündür süren arama çalışmalarında dün akşam saat 19.30 sularında Küreklidere Bölgesi’nde bir kişinin ölü bulunduğuna dair iddialar ortaya atıldı.

Yetkililer Yalanladı

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Bursa Valiliği ve AFAD yetkilileri iddiaların kesinlikle asılsız olduğunu, şu ana kadar herhangi bir cansız beden bulmadıklarını ve amatör dağcılara ulaşılana kadar arama çalışmalarının süreceğini ifade ettiler.

10 Ara 2019 - 00:51 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Canlı Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Canlı Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Canlı Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Canlı Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kanal İstanbul anket Yapılmalı Mı ? Yapılmamalı mı ?
Tüm anketler