Bursa’da mahalleyi saran kötü koku çürümüş cansız bedeni ortaya çıkardı

Bursa’da, bir evden gelen kötü kokular üzerine polise haber verildi. Polis ekipleri kapısını kırarak girdiği evde, kendisinden bir süredir haber alınamayan bir vatandaşın cansız bedenine ulaştı.

Bursa’da, bir evden gelen kötü kokular üzerine mahalle sakinleri durumu polise ihbar etti. Polis ekipleri kapısını kırarak girdikleri evde, kendisinden bir süredir haber alınamayan 68 yaşındaki Orhan Ataş'ın cansız bedenine ulaştı.

Yatağının altında cansız bedeni bulundu

Olay, Bursa’nın Osmangazi ilçesi Küplüpınar Mahallesi Güven Sokak'ta yaşandı. Mahalle sakinleri bir evden gelen kötü kokular üzerine durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri zile bastı ancak kapı açılmadı. İçeri girebilmek için savcılıktan izin alan polis ekipleri itfaiye ekiplerinin de yardımıyla kapıyı kırarak içeri girdi. İçeri girdiklerinde kendisinden bir süredir haber alınamayan68 yaşındaki Orhan Ataş'ın cansız bedenini kanlar içinde yatağın altında buldu. Kanlar içinde ölüsü bulunan 68 yaşındaki adamın ölüm nedeni yapılacak olan otopsi sonrası ortaya çıkacak.

Ölüm sebebi otopsi sonrası ortaya çıkacak

Kapıyı kırarak içeri giren polis ekipleri 68 yaşındaki adamı, yatağının altında kanlar içinde buldu. Çürümüş cansız bedenine ulaşılan adamın yalnız yaşadığı ve bir süredir kendisinden haber alınamadığı öğrenildi. Orhan Ataş'ın cansız bedeni Bursa Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Ölüm nedeni burada yapılacak otopsi sonrası ortaya çıkacak. Polis ekipleri Ataş’ın ölümüyle ilgili soruşturma başlattı.

03 Tem 2020 - 10:21 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Canlı Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Canlı Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Canlı Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Canlı Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kanal İstanbul anket Yapılmalı Mı ? Yapılmamalı mı ?
Tüm anketler