Cem Uzan’dan bomba kumpas iddiası! O iki siyasi ismi suçladı

Türkiye’ye kesin dönüş yapacağını açıklayan Cem Uzan, sosyal medya hesabından yaptığı flaş açıklamalarla Ali Babacan ve Abdüllatif Şener’in kendisine kumpas kurduğunu iddia etti.

Türkiye’ye kesin dönüş yapacağını açıklayan Cem Uzan, sosyal medya hesabından yaptığı flaş açıklamalarla Ali Babacan ve Abdüllatif Şener’in kendisine kumpas kurduğunu iddia etti. Türkiye’nin 2002 seçimlerinde hem verdiği vaatler hem de iddialı çıkışlarıyla Türk Milletinin hafızasında yer edinen Cem Uzan TMFS’nin şirketlerine el koymasının ardından Fransa’da yaşamaya başlamıştı.

Türkiye’ye Kesin Dönüş Yapacağını Duyurdu

Şirketlerine el konan ve Türkiye’den Fransa’ya iltica eden Uzan, geçen süreçte hakkında açılan davaların büyük bir kısmından aklandığını belirtti. Geride bıraktığımız haftalarda Türkiye’ye kesin dönüş yapacağını aktaran Uzan’ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarda siyasete de şimdiden dahil olmaya başladığı görülüyor.

İki Bakanı İsim Vererek Suçladı

Dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabında bomba bir paylaşıma yer veren Cem Uzan paylaşımında, “Uzan Ailesi’ne kurulan kumpasın sorumlusu hırsızlar Ali Babacan ve Abdüllatif Şener” diyerek dönemin iki bakanını suçladı.

Şener’den İddialara Cevap Gecikmedi

Ünlü iş adamı Uzan’ın sosyal medya hesabından yaptığı flaş iddialara ilk yanıt Abdüllatif Şener’den geldi. İddiaların hedefinde olan Şener yanıt olarak, “Cem Uzan başına gelenler nedeniyle Erdoğan karşıtlarına saldırmaya başlamış. Ne hikmetse, süreci başlatan en önemli iki ismi, o günkü Başbakan Erdoğan ve Enerji Bakanı Güler’i görmezden geliyor. Korkusu mu var, umudu mu, yahut bir anlaşması mı? Göreceğiz!” dedi.

02 Ara 2019 - 11:51 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Canlı Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Canlı Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Canlı Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Canlı Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kanal İstanbul anket Yapılmalı Mı ? Yapılmamalı mı ?
Tüm anketler