Cumhurbaşkanı Erdoğan partisinin grup toplantısında CHP’li o isme teşekkür etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti grup toplantısında CHP’li Deniz Baykal’a Libya konusunda verdiği destekten dolayı teşekkürlerini sundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan partisinin grup toplantısında CHP’li o isme teşekkür etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan partisinin grup toplantısında CHP’li o isme teşekkür etti
Haber albümü için resme tıklayın

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti grup toplantısında CHP’li Deniz Baykal’a Libya konusunda verdiği destekten dolayı teşekkürlerini sundu. Partisinin grup toplantısında gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Libya konusunda kendilerine destek veren CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal’a teşekkür etti.

‘Devlet Adamlığı Tavrı İçin Teşekkür Ederim’

AK Parti grup toplantısında gündeme ilişkin konuları ele alan ve önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin bu dönemde attığı adımların ve girdiği mücadelelerin önümüzdeki bir asrı etkileyeceğini söyledi. Bu dönemde en önemli özelliğin iç ve dış politika ayrımlarının ortadan kalkması olduğunu söyleyen Erdoğan, Türkiye’yi diz çöktürmek için her yolun denendiğini ancak başarılı olunmadığını aktardı. Libya konusuna da değinen Erdoğan, CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili olan Deniz Baykal’a da Libya ile ilgili gösterdiği devlet adamlığı tavrı için teşekkür etti.

Bir Teşekkürde MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye

Suriye ve Libya’da yaşanan gelişmelerle ilgili ülke bekasının getirdiği her şeyi yapmaya hazır olduklarını belirten Cumhurbaşkanı, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye de Libya konusunda izlenilen politikaya verdiği destek için teşekkürlerini sundu. Tarihin kimin bu ülke için fedakarlık yaptığını ve kimlerin hainlerin yanında olduğunu yazdığını belirten Erdoğan, gelecek nesillere bırakılacak en büyük mirasın bu destansı mücadele olduğunu söyledi.

Darbeci Hafter’e Sert Sözler

Kendisi ve Rusya Devlet Başkanı Putin’in ateşkes çağırısıyla atılan Moskova adımına da değinen Erdoğan, Moskova’da Trablus hükümetinin uzlaşmacı bir tavır sergilediğini ancak darbeci Hafter’in ateşkesi imzalamaya yanaşmadığını belirtti. Önce evet diyen daha sonra masayı terk eden Hafter’e sert sözlerle yüklenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, ateşkesi imzalamayan Hafter’in masayı terk ederek Moskova’dan kaçtığını belirtti. Libya’daki sorunlar bitene kadar o coğrafyada olacağız diyen Erdoğan, darbeci Hafter’e de hak ettiği dersin verileceğini söyledi.

14 Oca 2020 - 14:26 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Canlı Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Canlı Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Canlı Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Canlı Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kanal İstanbul anket Yapılmalı Mı ? Yapılmamalı mı ?
Tüm anketler