Elazığ’da 4,2 şiddetinde deprem meydana geldi

Elazığ’ın Sivrice ilçesinde bugün saat 14:42’de 4,2 şiddetinde deprem meydana geldi. Elazığ’ın Sivrice ilçesinde yaşanan deprem Malatya, Tunceli ve Gaziantep illerinde de hissedildi.

Elazığ’ın Sivrice ilçesinde korkutan bir deprem daha meydana geldi. 24 Ocak tarihinde 6,8 şiddetindeki depremin korkusunu üstünden atamayan Elazığ halkı bugün saat 14:42’de 4,2 şiddetindeki depremi hissetti. 4,2’lik deprem Malatya, Tunceli ve Gaziantep illerinde de hissedildi.

4,2 şiddetindeki deprem Malatya, Tunceli ve Gaziantep’te de hissedildi

Elazığ başta olmak üzere Malatya, Tunceli ve Gaziantep’te hissedilen depremin merkez üssünün Elazığ'ın Sivrice ilçesinin Akseki bölgesi olduğu belirtildi. Bugün saat 14:42’de meydana gelen deprem, yerin 4.1 kilometre derinliğinde meydana geldi. Kandilli Rasathanesi  yaşanan depremin 4,5 şiddetinde olduğunu söyledi.

Deprem 41 kişiyi hayattan koparmıştı

24 Ocak tarihinde Elazığ'ın Sivrice ilçesinde 6,8 şiddetinde meydana gelen deprem sonrası, Elazığ bugün bir yenisini daha yaşadı. 6,8 şiddetindeki depremde 41 kişinin hayatını kaybetmesi sonucu Elazığ'ın Sivrice halkı evlerini boşaltıp çadırlarda yaşamaya başladı. 2 binden fazla binanın hasar aldığı deprem bölgesine yaklaşık 100 milyon liralık yardım toplanmıştı.

17 Şub 2020 - 16:36 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Canlı Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Canlı Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Canlı Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Canlı Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kanal İstanbul anket Yapılmalı Mı ? Yapılmamalı mı ?
Tüm anketler