Eşini kendi yatağında başkasıyla basan kadın canlı yayın yaparak ortalığı ateşe verdi

Balıkesir’in Edremit ilçesinde evine gelen kadın kocasını başka bir kadınla kendi yatağında bastı. Gördüğü manzara karşısında büyük bir şok yaşayan kadın, eşinin tüm elbiseleri dışarıya çıkartıp canlı yayında ateşe verdi.

Balıkesir’in Edremit ilçesinde evine gelen kadın kocasını başka bir kadınla kendi yatağında bastı. Gördüğü manzara karşısında büyük bir şok yaşayan kadın, eşinin tüm elbiseleri dışarıya çıkartıp canlı yayında ateşe verdi. Balıkesir’in Edremit ilçesinde bir kadın, evine geldiğinde hayatının şokunu yaşadı. Evine giren kadın yatak odasında kocasını başka bir kadınla yakaladı. O an büyük bir şok yaşayan kadın, daha sonra ise kocasının eşyalarını dışarıya çıkarttı ve canlı yayın yaparak hepsini yaktı.

Kendi Yatağında Başkasıyla Yakaladı

Balıkesir’in Edremit ilçesinde yaşayan 32 yaşındaki R.D, belirtilen iddialara göre evine geldi. Eve girdiğinde ise kocası E.D’nin evde olduğunu fark etti ve yatak odasına girdi. O anda ise büyük bir şok yaşayan R.D, kocasını iddialara göre yatağında G.A ile kendisini aldatırken gördü. Hayatının şokunu yaşayan R.D, G.A’ya saldırırken araya kocası girdi ve yine belirtilen iddialara göre R.D o esnada eşi tarafından darp edildi.

Canlı Yayın Yaptı

Evde kocasının kendisini aldattığını gören ve sinirden ne yapacağını şaşıran R.D, yaşanılan kargaşadan sonra evde kocasına ait bulunan bütün eşyaları toplamaya başladı. Eşyaları toplayan R.D, daha sonra ise hepsini evin dışındaki boş araziye çıkarttı. Burada ise sosyal medya hesabından canlı yayın yapan R.D, kocasına ait olan tüm eşyaları ateşe vererek yaktı.

03 Oca 2020 - 14:10 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Canlı Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Canlı Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Canlı Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Canlı Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kanal İstanbul anket Yapılmalı Mı ? Yapılmamalı mı ?
Tüm anketler