Fatih Portakal’dan Ekrem İmamoğlu’na fahiş fiyat tepkisi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yeni tip koronavirüsle mücadele kapsamında hazırlattığı yardım kolilerinin fahiş fiyatta olmasına tepki gösteren Fatih Portakal, sosyal medya hesabından eleştiride bulundu.

Fatih Portakal’dan Ekrem İmamoğlu’na fahiş fiyat tepkisi
Haber albümü için resme tıklayın

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yeni tip koronavirüsle mücadele kapsamında hazırlattığı yardım kolilerinin fahiş fiyatta olmasına tepki gösteren Fatih Portakal, sosyal medya hesabından eleştiride bulundu. İmamoğlu’nun başlattığı kampanya dahilinde yardım kolilerinin fiyatının pahalı olduğunu söyleyen Portakal, söz konusu yardım kolilerinin içinde bulunan malzemeleri kendi marketine ve 2 büyük markete sordurduğunu ve fiyat farkının çok yüksek çıktığını söyleyerek sitem etti.

‘Bu Paket Dayanışma Dolu’

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun sosyal medya hesabından duyurduğu, koronavirüs salgını kapsamında başlatılan yardım kampanyasının sloganı, ‘Bu Paket Dayanışma Dolu’ olarak belirtilmişti. Koronavirüs salgınıyla zorlu bir süreç geçiren Türkiye için başlatılan bu mücadeleye destek olma çağrıları yapılırken ihtiyaç sahipleri için hazırlanan yardım kolilerinden alınarak ihtiyacı olan kişilere katkıda bulunmak için çağrı yapılmıştı.

Yardım Kolilerinin İçinde Bulunanlar

‘Bu Paket Dayanışma Dolu’ sloganıyla hazırlanan yardım kolilerinin içinde, 1 lt Ayçiçek yağı, 3 paket makarna, 1 kg bulgur-mercimek-nohut, 48’lik demlik poşet çay, bisküvi-gofret-helva, 1 kavanoz salça, 500 gr zeytin, 1 kg un ve tuz-şeker bulunuyor. Sayılan bu gıdaların bulunduğu yardım kolisinin bedeli ise 150 TL olarak belirlendi. Yardım kolisinin sadece bir tanesinin 150 TL olarak belirlenmesi sosyal medya kullanıcılarından büyük tepki topladı.

Fatih Portakal’da Tepki Gösterdi

FOX TV Ana Haber Sunucusu Fatih Portakal’da söz konusu yardım kolileri için istenen fiyata Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımla tepki gösterdi. Yaptığı paylaşıma ‘İBB’yi etiketleyen Portakal, iyi bir şey yapıldığını ancak listeye bir de listenin değerine baktığında bedelin kendisine pahalı geldiğini söyledi. Koli içerisinde bulunan gıdaların fiyatını kendi marketi ve 2 büyük markete sordurduğunu söyleyen Portakal, birinden 98 TL diğer 2’sinden de 120 ve 102 TL’lik bir fiyat aldığını ifade ederek, ‘Listede göremediğim bir şey mi var? Ve sizde bu alımları kimler yapıyor?’ eleştirisinde bulundu.

31 Mar 2020 - 02:01 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Canlı Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Canlı Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Canlı Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Canlı Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kanal İstanbul anket Yapılmalı Mı ? Yapılmamalı mı ?
Tüm anketler