İBB İmamoğlu tüm Beltur işletmeleri ve sosyal tesislere ara verildiğini duyurdu

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB’ye ait olan tüm Beltur işletmeleri ve tüm sosyal tesislerin koronavirüse önlem amaçlı hizmete ara verdiğini duyurdu.

İstanbul Büyükşehir Belediye BaşkanıEkrem İmamoğlu, İBB’ye ait olan tüm Beltur işletmeleri ve tüm sosyal tesislerin koronavirüse önlem amaçlı hizmete ara verdiğini duyurdu.

İmamoğlu Twitter hesabından paylaştı

İBB’ye ait olan tüm Beltur işletmeleri ve tüm sosyal tesislerin koronavirüse önlem amaçlı hizmete ara verdiğini Twitter hesabı üzerinden duyuran İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Küresel boyuttaki salgın hastalığa karşı alınan önlemler kapsamında İBB'ye ait tüm sosyal tesisler ve tüm Beltur işletmeleri (Hastanelerde hizmet veren Beltur kafeleri hariç) bugün itibariyle hizmete ara vermiştir. Değerli İstanbul halkının bilgisine" yazarak paylaştı.

Çin’in Vuhan kentinde ortaya çıkarak hızlı bir şekilde tüm dünyaya yayılan koronavirüs can almaya devam ediyor. Son olarak da ülkemize sıçrayan ve 18 kişide görülen koronavirüsün yayılmaması için önlemler alınmaya devam ediyor.

81 il valiliğine "koronavirüs tedbirleri" genelgesi gönderildi

İçişleri Bakanlığı tarafından 81 il valiliğine "koronavirüs tedbirleri" konulu ek bir genelde gönderildi. Genelgede, bugün saat 24.00 itibariyle tiyatro, sinema, gösteri merkezi, konser salonu, nişan/düğün salonu, çalgılı/müzikli lokanta/kafe, gazino, birahane, taverna, kahvehane, kıraathane, kafeterya, kır bahçesi, nargile kafe, internet salonu, internet kafe, her türlü oyun salonları, her türlü kapalı çocuk oyun alanları (AVM ve lokanta içindekiler dahil), çay bahçesi, dernek lokalleri, lunapark, yüzme havuzu, hamam, sauna, kaplıca, masaj salonu, SPA ve spor merkezlerinin faaliyetleri geçici bir süreliğine durdurulacağı yer alıyor.

16 Mar 2020 - 21:55 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Canlı Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Canlı Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Canlı Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Canlı Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kanal İstanbul anket Yapılmalı Mı ? Yapılmamalı mı ?
Tüm anketler