İdlib’den bir acı haber daha 3 askerimiz şehit oldu

Partisinin Siyaset Akademisi açılışında acı haberi duyuran Cumhurbaşkanı Erdoğan, İdlib’de 3 askerimizin şehit olduğunu söyledi.

Partisinin Siyaset Akademisi açılışında acı haberi duyuran Cumhurbaşkanı Erdoğan, İdlib’de 3 askerimizin şehit olduğunu söyledi. Esed rejiminin kaybının çok büyük olduğuna vurgu yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı konuşmada 3 askerimizin şehit olduğunu açıkladı.

Acı Haberi Cumhurbaşkanı Erdoğan Duyurdu

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti Siyaset Akademisi Açılış Töreninde önemli açıklamalarda bulundu. İdlib'de gelişmeler lehimize döndü diyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 3 kaahraman askerimizin şehit olduğunu duyurdu. Bunun haricinde rejim unsurlarının kaybının çok büyük olduğunu belirten Erdoğan, mücadeleye devam edeceğiz diyerek kararlılık vurgusu yaptı.

Esed Rejimi Dün TSK'ya Saldırmıştı

Öte yandan dün Esed güçleri TSK'ya yönelik hain bir saldırı gerçekleştirmişve 2 askerimiz şehit edilmişti. TSK şehitlerimizin ardından Esed unsurlarına ait belirlediği bölgeleri ateş altına almış ve çok sayıda rejim unsurunu etkisiz hale getirmişti.

İdlib'de Şehit Olan Askerlerimizin Toplam Sayısı 21 Oldu

İdlib'de ateşkesi sağlama ve barışı getirme amacıyla rejim güçlerine karşı bölgeye yerleşen Türk Silahlı Kuvvetleri birliklerinin başlattığı operasyonda bugüne kadar toplamda 21 askerimizi şehit verdik. Esed güçleri tarafından ilk hain saldırı 3 Şubat tarihinde gerçekleştirilirken bu saldırıda 3'ü sivil olmak üzere 8 şehit vermiştik. 10 Şubat tarihinde gerçekleştirilen ikinci hain saldırı sonucunda ise 5 askerimiz şehit olmuştu. 20 Şubat tarihinde üçüncü hain saldırı gerçekleştirilmiş ve 2 askerimiz şehit düşmüştü. 22 Şubat tarihinde rejim güçlerinin yaptığı dördüncü dsaldırı sonucunda ise 1 askerimizin şehadet haberi gelmişti. Dün ise 2 kahraman askerimizin şehit haberi ülkemize ulaşırken son olarak bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaptığı açıklamada 3 askerimizin şehit düştüğü ve bölgede bugüne kadar toplamda 21 askerimizin şehit edildiği belirlendi.

27 Şub 2020 - 15:35 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Canlı Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Canlı Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Canlı Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Canlı Haber değil haberi geçen ajanstır.

04

dıdododo - 3 felan değil şehit sayısı kirpilerle koyun gibi şehit taşıyorlar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Şubat 15:35
02

nazife - yavrumm ne için şehit oluyorlar kimin umrunda :'(

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Şubat 15:35
01

nazife - bu çocuklar boşuna can veriyor vay gidene içim acıyor :(

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Şubat 15:35


Anket Kanal İstanbul anket Yapılmalı Mı ? Yapılmamalı mı ?
Tüm anketler