İki gündür kayıptı! Uçurumda cesedi bulundu

Mersin'e bağlı Erdemli ilçesinde iki günden beri kayıp olan ve her yerde aranan kişinin otomobiliyle 200 metrelik uçuruma yuvarlandığı tespit edildi.

İki gündür kayıptı! Uçurumda cesedi bulundu
Haber albümü için resme tıklayın

Erdemli ilçesinin Çamlı Mahallesi'nde yaşayan Hasan Ersin adlı vatandaş, 2 gün evvel evden ayrıldı ve bir daha geri gelmedi. Hasan Ersin'den haber alamayan ailesi, jandarmaya kayıp ihbarında bulundu. Hasan Ersin'in bulunması için jandarma ekiplerinin başlattığı geniş çaplı aramada termal kameralı dronelarda kullanıldı. Bir caminin güvenlik kamerasını inceleyen jandarma ekipleri, Hasan Ersin'e ait aracın son olarak Kösbucağı Mahallesi'nden geçtiğini belirledi.

Otomobiliyle Uçuruma Yuvarlanmış

Yürütülen arama çalışmaları sonrasında Hasan Ersin'e ait aracın, 200 metre derinliğindeki uçuruma yuvarlandığı belirlendi. AFAD ve itfaiye ekipleri, ip yardımıyla aracın yanına indiği zaman Hasan Ersin'in yaşamını yitirdiğini tespit etti. 5 saatlik bir çalışmanın ardından uçurumdan çıkarılan Hasan Ersin'in cesedi otopsi yapılmak üzere Erdemli Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Ersin'in cesedi uçurumdan çıkarılırken olay yerindeki yakınları sinir krizi geçirdi.

 

20 Haz 2020 - 09:22 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Canlı Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Canlı Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Canlı Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Canlı Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kanal İstanbul anket Yapılmalı Mı ? Yapılmamalı mı ?
Tüm anketler