İstanbul’da korkunç olay! Sokak ortasında oğlunu öldürüp başında polislerin gelmesini bekledi

İstanbul Ataşehir’de bir bankta oturan baba ve oğul arasında henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine ise yanındaki silahı çıkartan adam oğlunu vurdu ve sonra da banka oturarak polislerin olay yerine gelmesini bekledi.

İstanbul’da korkunç olay! Sokak ortasında oğlunu öldürüp başında polislerin gelmesini bekledi
İstanbul’da korkunç olay! Sokak ortasında oğlunu öldürüp başında polislerin gelmesini bekledi
Haber albümü için resme tıklayın

İstanbulAtaşehir’de bir bankta oturan baba ve oğul arasında henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine ise yanındaki silahı çıkartan adam oğlunu vurdu ve sonra da banka oturarak polislerin olay yerine gelmesini bekledi. İstanbul Ataşehir’de bir bankta oturan ve henüz belirlenemeyen bir sebepten ötürü tartışmaya başlayan baba ve oğlunun kavgası kanlı bitti. Oğlunu sokak ortasında vuran adam, daha sonra ise banka oturup polislerin olay yerine gelmesini bekledi.

Oğlunu Vurup Başında Bekledi

İstanbul Ataşehir’de ki Örnek Mahallesi, Yunus Emre Caddesi üzerinde bulunan bir parka giden baba S.K (69) ve oğlu U.K (40) burada bir banka oturdu. Kısa süre sonra ise aralarında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine ise baba S.K,  yanındaki silahı çıkarttı ve oğlunu vurdu. U.K, kanlar içeirsind yere yığılırken baba S.K ise polisleri arayarak durumu bildirdi.

Oğlunun Başında Polislerin Gelmesini Bekledi

Oğlunu vurduktan sonra banka oturan S.K, polislerin olay yerine gelmesini bekledi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri çevre güvenliğini sağlarken, baba S.K’yı da gözaltına aldı. Ağır yaralı olan U.K ise sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalesinin ardından hemen hastaneye götürüldü. Ancak talihsiz adam hastanede yapılan tüm müdahalelere karşın hayatını kaybetti.

21 May 2020 - 17:51 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Canlı Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Canlı Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Canlı Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Canlı Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kanal İstanbul anket Yapılmalı Mı ? Yapılmamalı mı ?
Tüm anketler