İstanbul’da korkutan deprem halk sokağa döküldü

İstanbul’da saat 16:37 civarında korkutan bir deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi tarafından yapılan açıklamada ise depremin şiddetinin 4.7 olduğu açıklandı.

İstanbul’da saat 16:37 civarında korkutan bir deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi tarafından yapılan açıklamada ise depremin şiddetinin 4.7 olduğu açıklandı. İstanbul’da korkutan deprem! İstanbul’da saat 16.37 civarında herkesi korkutan bir deprem meydana geldi. Depremle ilgili olarak Kandilli Rasathanesi tarafından bir açıklama geldi ve depremin şiddetinin 4.7 olduğu açıklandı.

İstanbul Genelinde Hissedildi

İstanbul’da 5.8’lik depremin ardından yeni bir deprem daha meydana geldi. Saatler 16.37’yi gösterdiği andan deprem oldu. Deprem sonrasında ise büyük korku yaşayan İstanbul’da ki vatandaşlar evlerinden ve iş yerlerinden sokağa çıktı. Depremden çok kısa bir süre sonra ise AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından açıklama geldi. Kandilli Rasathanesi tarafından yapılan açıklamada, depremin Marmara denizinde ve Silivri açıklarında meydana geldiği, depremin şiddetinin ise 4.7 olduğu belirtildi.

Can ve Mal Kaybı Yaşanmadı

Saat tam 16:37 de meydana gelen depremin ise 16 kilometre derinlikte meydana geldiği duyuruldu. AFAD tarafından da kısa bir süre içerisinde açıklama geldi ve depremin 4.7 olduğu belirtildi. Depremin şiddetinin ise yıkıcı olmadığı ve meydana gelen depremde can ve mal kaybının da yaşanılmadığı duyuruldu. Depremin ise 20 saniye sürdüğü belirtildi.

Fay Hattında Hareketlilik Var

Kuzey Anadolu Fay Hattı’nda ise hareketlilik yaşanıyor. Kandilli Rasathanesi’nin vermiş olduğu verilere göre 0.8 ile 4.7 arasında 54 deprem yaşandı. Depremin ise Çanakkale, Bursa ve Balıkesir’de de hissedildiği öğrenildi.

11 Oca 2020 - 17:03 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Canlı Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Canlı Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Canlı Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Canlı Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kanal İstanbul anket Yapılmalı Mı ? Yapılmamalı mı ?
Tüm anketler