İzmir’de polis memuru ve kız arkadaşı ölü halde bulundu

İzmir’in Çiğli ilçesinde bir polis memuru ile kız arkadaşı kalıkları evde silahla vurulmuş halde ölü olarak bulundu.

İzmir’in Çiğli ilçesinde bir polis memuru ile kız arkadaşı kalıkları evde silahla vurulmuş halde ölü olarak bulundu. İzmir’de korkunç bir olay meydana geldi! İzmir’in Çiğli ilçesinde bir polis memuru kız arkadaşı ile gece birlikte kaldığı evde silahla vurulmuş vaziyette ölü halde bulundular.

Mesai Saatinde Karakola Gitmeyince Ortaya Çıktı

İzmir’in Bayraklı İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapmakta olan polis memuru F.Y, kız arkadaşı olan S.Y’nin Çiğli ilçesindeki Uğur Mumcu Mahallesi’nde bulunan evine gitti. Bir süre sonra ise hem polis memuru F.Y’den hem de kız arkadaşı S.Y’den haber alınamadı. F.Y’nin mesai saatinin geçmesine rağmen karakola gitmemesinden şüphelenen arkadaşları onun evine gitti ancak kapıyı açan olmayınca ve F.Y’ye ulaşılamayınca iyice şüphelenen arkadaşları, S.Y’nin Uğur Mumcu Mahallesi’nde ki evine gittiler.

İntihar Şüphesi Var

F.Y’nin evinde kimse olmayınca kız arkadaşı olan S.Y’nin evine giden polisler, burada da evin kapısı açılmayınca iyice şüphelendiler ve evin olduğu yere çilingir çağırdılar. Çilingirin kapıyı açmasıyla birlikte polisler içeriye girince büyük bir şok yaşadılar. Ekipler içeriye girdiklerinde polis memuru F.Y ve kız arkadaşı S.Y’yi silahla vurulmuş ölü halde buldular. Olayın bildirilmesi sonrasında çok sayıda polis ve sağlık ekibi olay yerine intikal etti. Sağlık ekiplerinin müdahalesi sonrasında iki sevgilinin de öldüğü belirlendi. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, intihar şüphesi üzerinde de duruluyor.

20 Ara 2019 - 13:14 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Canlı Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Canlı Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Canlı Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Canlı Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kanal İstanbul anket Yapılmalı Mı ? Yapılmamalı mı ?
Tüm anketler