Koronavirüse rağmen fuhuş pazarlığı yapan kadına para cezası kesildi

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınına rağmen İstanbul Kartal Sahili’nde fuhuş pazarlığı yapan bir kadın polis ekipleri tarafından yakalandı.

Tüm dünyayı etkisi altına alarak binlerce insanın hayatını kaybetmesine sebep olan koronavirüs salgınına karşı birçok önlem alındı. Buna rağmen İstanbul Kartal Sahili’nde fuhuş pazarlığı yapan bir kadın, polis ekipleri tarafından yakalanarak 180 lira para cezasına tabi tutuldu.

Ağaçlık alana saklandı

Ülkemizde görülen koronavirüs sonrası alınan bir çok tedbirler arasında, sahilde yürüyüş yapmakta yasaklandı. Koronavirüsle mücadele kapsamında alınan yasağa rağmen İstanbul Kartal Sahili’nde, yoldan geçen araçlarla fuhuş pazarlığı yapan bir kadın göze takıldı. Diğer sürücülerin dikkatini çeken kadın polis ekiplerine bildirildi. Kısa zaman içinde olay yerine gelen polislerini gören kadın, ağaçlık alana saklandı.

180 lira para cezası kesildi

Yoldan geçen araçlarla fuhuş pazarlığı yaptığı için ihbar edilen kadın, polis ekiplerini görünce ağaçlık alana saklandı. Saklanan kadını farkeden polis ekipleri sorgusunu almak için emniyete götürdü. Emniyetteki sorgusunun ardından, kadının bir çok kez fuhuştan kaydı olduğu öğrenildi. Trafiği tehlikeye düşürmek suçundan 180 lira para cezası kesildi.

09 Nis 2020 - 12:56 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Canlı Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Canlı Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Canlı Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Canlı Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kanal İstanbul anket Yapılmalı Mı ? Yapılmamalı mı ?
Tüm anketler