Marmara’da art arda korkutan deprem

Balıkesir’in Altıeylül ilçesinde arta arda meydana gelen depremler vatandaşları korkuttu. Depremin İstanbul, İzmir, Manisa ve Bursa’da da hissedildiği öğrenildi.

Balıkesir’in Altıeylül ilçesinde arta arda meydana gelen depremler vatandaşları korkuttu. Depremin İstanbul, İzmir, Manisa ve Bursa’da da hissedildiği öğrenildi. Balıkesir Merkez Altıeylül ilçesinde meydana gelen biri 4,6 biri 4,3 büyüklüğündeki art arda depremler vatandaşları korkuttu. Depremi hisseden vatandaşların oldukça paniklediği ve kendilerini dışarı attığı öğrenildi.

AFAD Açıklama Yaptı

Art arda yaşanan depremler sonucunda İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığı Balıkesir Altıeylül ilçesinde saatler 23.14’ü gösterdiğinde 4,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin İstanbul, İzmir, Manisa ve Bursa’da da hissedildiği öğrenildi. İnternet sitesinde de paylaşım yapılan AFAD’ın gelişmeleri takip ettiği ve depremin yerin 7 kilometre altında meydana geldiği belirtildi. Öte yandan AFAD yaptığı bir başka açıklamada, Balıkesir Altıeylül ilçesinde saatler 23.24’ü gösterdiği sıralarda 4.3 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldiğini belirtti.

Kandillİ’den Deprem Açıklaması

Öte yandan Kandilli Rasathanesi’nden de korkutan depremle ilgili açıklama geldi. Balıkesir Merkez Altıeylül ilçesinde saat 23.14’te meydana gelen deprem Kandilli tarafından 5.0 olarak ölçüldü.

Vatandaşlar Kendini Sokağa Attı

Depremin ardından vatandaşların panik halinde kendini dışarı attığı belirtilirken Gönen ilçesine bağlı olan Gündoğan Mahalle Muhtarı’nın yaptığı açıklamada, bu zamana kadar hiç böyle bir sallanma görmediklerini ve vatandaşların büyük bir korkuyla kendini dışarı attığını belirttiği öğrenildi. Deprem ardından şimdiye kadar bir hasar bildirisi yapılmadığı öğrenildi.

11 Ara 2019 - 00:05 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Canlı Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Canlı Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Canlı Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Canlı Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kanal İstanbul anket Yapılmalı Mı ? Yapılmamalı mı ?
Tüm anketler