Metrobüs kadın yolcuya çarptı

İstanbul Bahçelievler’de ki Şirinevler metrobüs durağında ayağı kayıp yola düşen bir kadına metrobüs çarptı. Hayati tehlikesi bulunmayan kadının vücudunda çeşitli kırıkların meydana geldiği öğrenildi.

Metrobüs kadın yolcuya çarptı
Haber albümü için resme tıklayın

İstanbul Bahçelievler’de ki Şirinevlermetrobüs durağında ayağı kayıp yola düşen bir kadına metrobüs çarptı. Hayati tehlikesi bulunmayan kadının vücudunda çeşitli kırıkların meydana geldiği öğrenildi.

İstanbul’dan son dakika haberi! İstanbul Bahçelievler’de bulunan Şirinevler metrobüs durağında, metrobüsü bekleyen bir kadın yolcu ayağı kayınca yola düştü. O sırada duradağa gelen metrobüs de yola düşen kadına çarptı. Hayati tehlikesi bulunmayan kadının vücudunda ise kırıklar olduğu öğrenildi.

Ayağı Kaydı

İstanbul’un Bahçelievler ilçesinde bulunan Şirinevler metrobüs durağında büyük bir faciadan dönüldü. Saat 13:45 civarında bekleme alanına gelen bir kadın yolcu, ayağının kaymasıyla birlikte metrobüs yoluna düştü. O sırada Avcılar istikametine doğru ilerlemekte olan bir metrobüste kadına düştüğü yerde çarptı. Metrobüsün altına kalan kadını gören bekleme alanındaki diğer yolcular büyük bir panik yaşarken, metrobüsün durmasıyla birlikte hemen talihsiz kadına yardıma koştular.

Vücudunda Kırıklar Oluştu

Metrobüsün altında kalan kadına ilk müdahaleyi olay yerinde bulunan vatandaşlar yaptı. Daha sonra da yaşanılan elim kaza hemen sağlık ekiplerine bildirildi. O sırada ise kazazede olay yerinde hiç hareket ettirilmedi. Olayın ihbarının alınmasının ardından ise bölgeye sağlık ekipleri ve polis ekipleri intikal etti. Olay yerinde çevre güvenliğini alan polis ekipleri meraklı vatandaşları olay yerinden uzaklaştırdı. Sağlık ekipleri ise hemen müdahalede bulunduğu kadının hayati tehlikesinin olmadığını ve vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar olduğunu tespit etti. Talihsiz kadın hemen hastaneye kaldırılıp tedavi altına alınırken, bir süre aksayan metrobüs seferleri de yeniden başladı.  

28 Ara 2019 - 14:40 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Canlı Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Canlı Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Canlı Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Canlı Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kanal İstanbul anket Yapılmalı Mı ? Yapılmamalı mı ?
Tüm anketler