RTÜK Başkanı Şahin'in annesinin ve yakınlarının Covid-19 testi pozitif çıktı

Sakarya'ya bağlı Geyve ilçesindeki Karaçam Mahallesi'nde bulunan beş evde yeni tip koronavirüs taraması gerçekleştirildi. Bu tarama neticesinde evlerde yaşayanların yeni tip koronavirüs testi pozitif çıktı. Yeni tip koronavirüs testi pozitif çıkan ve karantinaya alınanlar arasında RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'in annesi, kız kardeşi ve iki yeğeni de var. Şahin ailesinin hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındığı öğrenildi.

RTÜK Başkanı Şahin'in annesinin ve yakınlarının Covid-19 testi pozitif çıktı
Haber albümü için resme tıklayın

Sakarya'nın Geyve ilçesindeki Karaçam Mahallesi'nde farklı evlerde ikamet eden iki kişinin yeni tip koronavirüs testi pozitif çıktı. Bu gelişmeden sonra Sağlık Müdürlüğü ekipleri tarafından Ovayolu Mahallesi'nde bulunan 5 evde yeni tip koronavirüs taraması yapıldı. Bu tarama neticesinde bazı kişilerin yeni tip koronavirüs testi pozitif çıkınca evlerde yaşayanlar karantina altına alındı.

RTÜK Başkanı'nın Aİlesi de Mahallede Yaşıyor

Aileden edinilen bilgiye göre RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'in anne ve babası ile akrabalarının yaşadığı evde de yen tip koronavirüs taraması yapıldı. Bu tarama neticesinde Şahin'in annesi, kız kardeşi ve iki yeğeninde yeni tip koronavirüs tespit edildi. Şahin ailesinin Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındığı öğrenildi.

14 Gün Karantina Altında Kalacaklar

RTÜK Başkanı Şahin'in annesinin, kız kardeşinin ve yeğenlerinin sağlık durumlarının iyi olduğu ve 14 gün boyunca karantina altında kalacakları bildirildi. Ayrıca tarama yapılan 5 evde yaşayanların da 14 gün boyunca karantina altında tutulacağı öğrenildi.

28 Tem 2020 - 17:45 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Canlı Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Canlı Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Canlı Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Canlı Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kanal İstanbul anket Yapılmalı Mı ? Yapılmamalı mı ?
Tüm anketler