Sibel Ünli’nin ailesi intiharın parasızlıktan gerçekleştiği haberlerini yalanladı

Sosyal medya hesabından yemek kartında 1 lira 40 kuruş kaldığını yazan ve sonra da intihar eden Sibel Ünli’nin cesedi Samatya Sahili’nde bulunmuştu. Olayla ilgili açıklama yapan durumun parasızlıkla ilgisi olmadığını iddia etti.

Sosyal medya hesabından yemek kartında 1 lira 40 kuruş kaldığını yazan ve sonra da intihar eden Sibel Ünli’nin cesedi Samatya Sahili’nde bulunmuştu. Olayla ilgili açıklama yapan durumun parasızlıkla ilgisi olmadığını iddia etti. Sosyal medya hesabından yemek kartında 1 lira 40 kuruş kaldığını ve gidecek bir yeri de olmadığını yazan üniversite öğrencisi Sibel Ünli, daha sonra intihar etmiş ve cesedi Samatya Sahili’nde bulunmuştu. Yürekleri yakan olay sonrasında genç kızın ailesi bir basın açıklaması yaptı ve gündemin tam tersi açıklamalar yaparak durumlarının kötü olmadığını ve parasızlık yüzünden intihar ettiği haberlerinin yalan olduğunu iddia etti.

Aylık Gelirimiz 10 Bini Buluyor

Güngören Köyiçi’nde bulunan Batmanlılar Derneği’nde genç kızın ailesi taziyeleri kabul etti. çıkan iddialara yanıt vermek için bir basın açıklaması yapmak zorunda kaldıklarını belirten genç kızın babası Zeki Ünli, söylenilen her şeyin yalan olduğunu iddia etti. Kendilerinin Muş’ta, Bursa’da ve İstanbul’da evlerinin olduğunu belirten Ünli, aylık gelirlerinin 10 bin lirayı bulduğunu söyledi. ortaya çıkan söylentilerin yalan olduğunu da söyleyen Ünli, ailenin acısının olduğunu ve bu söylemlerin yakışık almadığını ifade etti.

Devleti Kötülemek İçin Yapıyorlar

Gazetecilerin açıkça olayın parasızlıktan mı yaşandığını sorusuna cevap veren baba Zeki Ünli, kendilerinin bir sıkıntısının olmadığını ve devletin yardım edip burs verdiğini söyledi. Ortaya çıkan söylemlerin ise devleti kötülemek için yapıldığını sözlerine ekledi.

06 Oca 2020 - 16:59 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Canlı Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Canlı Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Canlı Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Canlı Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kanal İstanbul anket Yapılmalı Mı ? Yapılmamalı mı ?
Tüm anketler