Son dakika: Sağlık Bakanı Fahrettin Koca saat 19.00’da basın açıklaması yapacak

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bugün saat 19.00’da kameralar karşısına geçerek açıklama yapacak.

Ülkemizde yaşanan koronavirüs salgını hakkında tüm gözlerin çevrildiği Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu, ilk defa bugün video konferans yöntemiyle toplantı gerçekleştirecek. Gerçekleşecek olan toplantı sonrası Sağlık Bakanı Fahrettin Koca saat 19.00’da kameralar karşısına geçerek açıklama yapacak.

İlk defa konferans yöntemiyle toplantı gerçekleşecek

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgının ülkemizde görülmesinin ardından gözlerin çevrildiği Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu’ndan ne açıklama gelecek diye merakla bekleniyor. Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu, bugün ilk defa konferans yöntemiyle toplantı gerçekleştirecek. Bugün saat 16.00’da Bakanlık Bilkent Yerleşkesi'nde gerçekleşecek olan toplantıya, Bilim Kurulu üyeleri video konferans yöntemiyle katılım gösterecek.

Toplantı sonrası Sağlık Bakanı açıklama yapacak

Video konferans yöntemiyle gerçekleşecek olan toplantıda, günden güne artan vaka sayısı ve tedavisi devam eden hastaların durumunun görüşüleceği toplantıda, tanı ile tedavi konusunda dünyadaki ve Türkiye’deki gelişmeler değerlendirilip, alınacak olan yeni önlemler gündemlerinde olacak.

Bilim Kurulu toplantısının bitmesinin ardından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, saat 19.00’da kameralar karşısına geçerek açıklamalarda bulunacak.

Türkiye’de son durum

Sağlık Bakanlığı tarafından paylaşılan son verilere göre, şimdiye kadar yapılan toplam test sayısının 125 bin 556 olduğu, toplam vaka sayısının 18 bin 135 olduğu ve salgından hayatını kaybedenlerin 356’ya yükseldiği belirtildi. Tedavisini tamamlayarak iyileşip taburcu olan hasta sayısı 415 olarak bildirildi.

03 Nis 2020 - 12:23 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Canlı Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Canlı Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Canlı Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Canlı Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kanal İstanbul anket Yapılmalı Mı ? Yapılmamalı mı ?
Tüm anketler