Uyuşturucu bağımlısı baba oğlunun cinsel organını kesmeye kalkıştı

İstanbul’un Esenyurt ilçesinde yaşanan olayda uyuşturucu bağımlısı olduğu ileri sürülen bir kişi, oğlunun cinsel organını kesmeye teşebbüs etti.

İstanbul’un Esenyurt ilçesinde geçtiğimiz günlerde korkunç bir olay yaşandı. Uyuşturucu bağımlısı ve psikolojik problemleri olduğu iddia edilen 35 yaşındaki M.T. adlı kişi, evinde 2 yaşındaki oğlu E.T.’nin cinsel organını kesmeye teşebbüs etti.

Çırılçıplak Dışarı Çıktı

Olayın yaşandığı esnada evde olan ve oğlunun çığlıkları üzerine yanına giden anne, bir anda neye uğradığını şaşırsa da eşine tepki gösterdi. Annenin tepkisi üzerine baba, çırılçıplak bir şekilde kendisini dışarıya attı. Daha sonra vatandaşların tepkisiyle karşılaşan M.T. adlı şahıs, çevrede bulunan boş araziye doğru kaçtı. Olaya kısa sürede müdahale eden Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, M.T. adlı şahsı gözaltına aldı.

Çocuğun Sağlık Durumu İyi

Olaydan sonra hastanede tedavi altına alınan 2 yaşındaki E.T.’nin taburcu edildiği ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olaydan sonra adliyeye sevk edilen baba, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.   

06 Haz 2020 - 12:14 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Canlı Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Canlı Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Canlı Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Canlı Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kanal İstanbul anket Yapılmalı Mı ? Yapılmamalı mı ?
Tüm anketler