Üzerine yıldırım düşen genç yaşamını kaybetti

Muğla'ya bağlı Seydikemer ilçesinde etkili olan dolu yağışından korunmak isteyen genç bir ağacın altına sığındı. Ailesi tarafından ölü bulunan gencin, yıldırım isabet etmesi sonucu hayatını kaybettiği değerlendiriliyor.

Seydikemer ilçesinin Bayır Mahallesi'nde ailesiyle birlikte yaşayan Ozan Çukuroğlu, bahçede otururken dolu yağışından korunmak için ağacın altına sığındı. Ailesi de dolu yağışı başlayınca eve gitti. 19 yaşındaki genç, uzun süre eve gelmeyince ailesi, bulmak için aramaya başladı. Aİle, oğullarını bir ağacın altında hareketsiz bir halde bulunca durumu sağlık ekiplerine haber verdi.

Öldüğü Belirlendi

Ailenin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, 19 yaşındaki Ozan Çukuroğlu'nun hayatını kaybettiğini tespit etti. Dolu yağışı esnasında yıldırım isabet etmesi sonucu hayatını kaybettiği tahmin edilen gencin cenazesi, kesin ölüm nedeninin öğrenilmesi için Muğla Adli tıp Kurumu morguna götürüldü.

04 Ağu 2020 - 01:07 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Canlı Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Canlı Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Canlı Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Canlı Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kanal İstanbul anket Yapılmalı Mı ? Yapılmamalı mı ?
Tüm anketler