Ahmet Hakan: Atatürk Havalimanı'na neden 'asla dokunulmayacak kutsal mekan' muamelesi yapılıyor?

Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, Atatürk Havalimanı hakkında, "Artık iyice şehrin içinde kalan, kent trafiğini fazlasıyla zorlayan, İstanbul’a yetmeyen bu havaalanına neden 'Asla dokunulmayacak kutsal bir mekân' muamelesi yapılıyor?" ifadelerini kullandı.

Cihan Kayalı
Cihan Kayalı Tüm Haberleri

Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, Atatürk Havalimanı'nın yıkımına ilişkin İstanbul Havalimanı'nın yeterli olduğunu, devletin para kazandırdığını aktardı. Hakan, kaleme aldığı bugünkü yazısında, Atatürk Havalimanı'na ilişkin ise "Artık iyice şehrin içinde kalan, kent trafiğini fazlasıyla zorlayan, İstanbul’a yetmeyen bu havaalanına neden 'Asla dokunulmayacak kutsal bir mekân' muamelesi yapılıyor? Anlamış değilim" ifadelerini kullandı.

HAKAN’IN YAZISININ İLGİLİ KISMI

"Üstelik yerine... Beton dikilmeyecek. Koskocaman bir park yapılacak. Ağaçlandırılacak. Devasa bir parka kavuşacağız yani" ifadelerini kullanan Hakan, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nu "Atatürk’e, doğaya, kente düşman olanlara bir çift sözümüz var" ifadeleri hakkında, "Çok büyük bir alanı, ağaçlarla donatıp devasa bir parka dönüştürmek... Nasıl oluyor da doğaya ve kente düşmanlık yapmak oluyor? Canan Hanım şunu bir açıklasa da öğrensek. Atatürk’e düşmanlık yapmak meselesine gelince... 'Atatürk' ismine bir alerji duyulması beni de çok rahatsız eder, ediyor. Ama tek bir tesellim var: Bu olay, Canan Kaftancıoğlu’nun Atatürk konusunda bir duyarlılık, bir hassasiyet kazanmasına vesile olmuş oldu. Ki bu da öyle pek hafife alınacak bir şey değil." şeklinde konuştu.

17 May 2022 - 11:10 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Canlı Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Canlı Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Canlı Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Canlı Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kanal İstanbul anket Yapılmalı Mı ? Yapılmamalı mı ?
Tüm anketler