Korkunç kaza: Sprey yüklü TIRlar çarpıştı, sürücüler hayatını kaybetti!

Erzincan'ın Refahiye ilçesinde, Sakaltutan Geçidi Cehennem Deresi mevkisinde korkunç bir kaza meydana geldi. İki TIR'ın çarpışması sonucunda ortaya çıkan yangın büyük bir faciayı beraberinde getirdi. 34 FIL 874 plakalı TIR sprey yapıştırıcı yüklüyken, 16 AOD 021 plakalı TIR ise ev eşyalarıyla doluydu. İki araç çarpıştıktan sonra, sprey yüklü TIR hızla alev aldı.

Cihan Kayalı
Cihan Kayalı Tüm Haberleri

Kaza sonucunda karayolu trafiğe kapanırken, durumu öğrenen jandarma, itfaiye ve AFAD ekipleri hızla olay yerine sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin büyük çaba ve müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı ve söndürüldü. Ancak bu feci kaza maalesef iki sürücünün hayatına mal oldu.

KAZA HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Olay yerinde yapılan çalışmaların ardından karayolu yeniden ulaşıma açıldı. Ancak bu acı olay, bölgedeki insanların kalbinde derin bir üzüntü ve endişe bıraktı. Kazanın nasıl meydana geldiği ve diğer ayrıntılar henüz netlik kazanmamış olsa da, yetkililerin soruşturma başlattığı belirtildi.

10 Haz 2023 - 16:20 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Canlı Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Canlı Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Canlı Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Canlı Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kanal İstanbul anket Yapılmalı Mı ? Yapılmamalı mı ?
Tüm anketler