15 Yaşındaki Sultan'ın Başına Evinde Otururken Mermi İsabet Etti

Diyarbakır'da yaşanan olayda, 15 yaşındaki Sultan'ın başına evinde oturduğu esnada mermi isabet etti. Ağır yaralanan genç kız hastaneye kaldırıldı.

Şener Koştu
Şener Koştu Tüm Haberleri

Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesinde yaşanan olayda, seyir halinde olan bir otomobilden etrafa rastgele ateş açıldı. 

O silahtan çıkan mermilerden biri o anlarda evinde oturmakta olan 15 yaşındaki Sultan'ın başına isabet edince, genç kız birden yere yığıldı. Olayın ihbar edilmesinin ardından olay mahalline polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi. 

Sağlık ekipleri tarafından olay mahallinde ilk müdahalesi yapılan genç kız, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Genç kızın sağlık durumunun ciddi olduğu ve hayatı tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. 

Otomobilden etrafa rastgele ateş açtıktan sonra kaçan şüphelilerin yakalanması için polis ekipleri tarafından çalışma başlatıldı. 

30 Ağu 2023 - 14:26 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Canlı Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Canlı Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Canlı Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Canlı Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kanal İstanbul anket Yapılmalı Mı ? Yapılmamalı mı ?
Tüm anketler