Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden İki Kadın Piknikten Dönüyormuş

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde, piknik dönüşü meydana gelen trajik bir kaza sonucu Sevgi Akdağ (50) ve Zülfiye Demirci (48) isimli iki kadın hayatını kaybetti. Kazanın, otomobilin çarpması sonucu gerçekleştiği öğrenildi.

Cihan Kayalı
Cihan Kayalı Tüm Haberleri

Kaza, 13 Eylül tarihinde Bandırma-Çanakkale kara yolu kırsal Bezirci Mahallesi'nde saat 20.00 sularında meydana geldi. İlçe merkezinden Çanakkale istikametine seyir halinde olan S.K. (53) isimli sürücünün kullandığı otomobil, yaya olarak karşıya geçmeye çalışan Sevgi Akdağ ve Zülfiye Demirci'ye çarptı. Kazayı gören çevre sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralılara olay yerinde ilk müdahaleyi yaptıktan sonra onları Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Ancak tüm müdahalelere rağmen Sevgi Akdağ ve Zülfiye Demirci hayatlarını kaybetti.

Kazada, otomobil sürücüsü S.K. gözaltına alındı, ancak adli makamlar tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Zülfiye Demirci dün Gönen'de toprağa verilirken, Sevgi Akdağ'ın cenazesinin bugün Edincik Mahallesi'nde defnedileceği belirtildi.

Kaza, 3 arkadaşıyla birlikte Gölyaka Mahallesi'nde pikniğe giden Zülfiye Demirci ve Sevgi Akdağ'ın, dönüşlerinde arkadaşlarının otomobilinden inerek, Gönen ilçesine gidecek otobüse binmek için karayolunu geçmeye çalışırken gerçekleşti. Bu acı olay, toplumda daha fazla trafik güvenliği önlemlerinin alınması gerekliliğini bir kez daha gözler önüne serdi.

15 Eyl 2023 - 16:08 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Canlı Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Canlı Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Canlı Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Canlı Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kanal İstanbul anket Yapılmalı Mı ? Yapılmamalı mı ?
Tüm anketler