Önce yayaya, sonra dolmuşa çarpan motosikletli kazada can verdi

Adana'da bugün saat 14.00 sıralarında meydana gelen trajik bir kaza, şehirde büyük üzüntü yarattı. Olay, Yüreğir ilçesi Akdeniz Mahallesi Karataş Bulvarı'nda gerçekleşti. Dolmuş şoförü V.Y., yolcu M.S.'yi almak için aracını sağa çektiği sırada, motosikletiyle seyir halinde olan Hazar Sağır, yolun karşısına geçmeye çalışan M.S.'ye çarptı.

Cihan Kayalı
Cihan Kayalı Tüm Haberleri

Çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü Hazar Sağır'ın kontrolünden çıkan araç, yolun kenarında bekleyen bir minibüse arkadan çarpıp durdu. Kazanın etkisiyle Hazar Sağır, olay yerinde hayatını kaybetti. Otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'nun morguna götürüldü.

Kazada ağır yaralanan yolcu M.S. ise hemen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Dolmuş şoförü V.Y. ise olayla ilgili ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Kaza sonrasında olay yerine gelen Sağır'ın yakınları büyük bir üzüntü içinde uzun süre ağladılar.

Polis ve sağlık ekiplerinin olay yerine gelmesiyle birlikte inceleme başlatıldı. Bu üzücü kaza, şehirde büyük bir üzüntüye neden olurken, soruşturma devam ediyor."

10 Eki 2023 - 16:37 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Canlı Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Canlı Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Canlı Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Canlı Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kanal İstanbul anket Yapılmalı Mı ? Yapılmamalı mı ?
Tüm anketler