Arkadaşına laf atan kişiyi tarafından öldürüldü

İstanbul Kadıköy'de, Davut Atakov adlı 23 yaşındaki genç, kız arkadaşına laf atan bir kişiyle sokak ortasında yaşanan bir kavga sonucu bıçaklanarak hayatını kaybetti. Polis, kısa sürede kimliğini tespit ettiği 56 yaşındaki şüpheli Ali K.Ş.'yi gözaltına aldı. Kavga anı ise güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Cihan Kayalı
Cihan Kayalı Tüm Haberleri

İstanbul Kadıköy'de, Davut Atakov adlı 23 yaşındaki genç, kız arkadaşına laf atan bir kişiyle sokak ortasında yaşanan bir kavga sonucu bıçaklanarak hayatını kaybetti. Polis, kısa sürede kimliğini tespit ettiği 56 yaşındaki şüpheli Ali K.Ş.'yi gözaltına aldı. Kavga anı ise güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Olay, 14 Ekim Cumartesi günü saat 03.20 sıralarında Kadıköy'ün Hasanpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. Davut Atakov, bir kişiyle yolda kavga ettiği sırada bıçaklanarak ağır yaralandı. Ardından hastaneye kaldırılan genç adam, tıbbi müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Cinayet Büro Amirliği, olayın ardından başlattığı soruşturma kapsamında, Davut Atakov'un olay sırasında yanında bulunan kız arkadaşı S.T.(27)'den ifade aldı. Genç kız ifadesinde, birlikte yürürken 35-40 yaşlarında, kirli sakallı, gözlüklü, uzun montlu bir erkeğin kendilerine laf attığını ve bu nedenle erkek arkadaşıyla kavga ettiklerini belirtti. S.T., kavga sırasında arkadaşını bıçaklayan şüphelinin olay yerinden kaçtığını aktardı.

Polis, yaptığı araştırmada cinayetle sonuçlanan kavga anının güvenlik kameraları tarafından kaydedildiğini tespit etti. Görüntülerde, Davut Atakov'un kız arkadaşıyla yürürken yanlarından geçen kişiye geri döndüğü ve kavga ettiği görüldü. Şüpheli Ali K.Ş.'nin kimliği polis tarafından kısa sürede tespit edildi ve gözaltına alındı. Üzerinden olayda kullanılan bıçak çıktı.

Cinayet Büro Amirliğinde sorgulanan şüpheli, cinayeti itiraf ederek "Onlar geçerken bana laf attılar. Ben de cevap verince aramızda kavga çıktı. Kendimi korumaya çalıştım" dedi.

Polis tarafından tamamlanan işlemlerin ardından şüpheli adliyeye sevk edildi.

16 Eki 2023 - 13:38 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Canlı Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Canlı Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Canlı Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Canlı Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kanal İstanbul anket Yapılmalı Mı ? Yapılmamalı mı ?
Tüm anketler