İntihar Etmediği Ortaya Çıktı! Eşi, Kızı ve Sevgilisi İçin Ağırlaştırılmış Müebbet Hapis Talebi

Muğla'nın Yatağan ilçesinde yaşanan üzücü bir olayın ardından, Ayşegül Bulut (20), eşi Penbe Bulut (49) ve kızının sevgilisi Mehmet Karadağ (30) ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası ile yargılanıyor. Samet Bulut'u (49) öldürdükleri suçlamasıyla karşı karşıya olan bu üç kişinin, intihar izlenimi verdikleri iddia ediliyor.

Cihan Kayalı
Cihan Kayalı Tüm Haberleri

Olay, 16 Ekim'de Yatağan ilçesinde yaşandı. Ayşegül Bulut'un babası Samet Bulut, kimyasal ilaç verilip bayıltıldıktan sonra insülin kalemi kullanılarak hipoglisemi yaşayarak şuurunu kaybetti ve boynuna ip geçirildi. İddianamede, Ayşegül Bulut'un annesiyle bu eylemi planladıkları, ardından Mehmet Karadağ'ın da bu plana iştirak ettiği belirtiliyor.

Polis ve jandarma ekipleri, Ayşegül Bulut'un ilaç içerek intihar girişiminde bulunduğuna dair dosyasını inceledikten sonra, bu üzücü olayın daha karmaşık bir durumu olduğunu keşfetti. Ayşegül Bulut ile Mehmet Karadağ, polis sorgularında Samet Bulut'u öldürdüklerini ve ardından intihar izlenimi verdiklerini itiraf etti.

İddianameye göre, Mehmet Karadağ kimyasal madde kullanarak Samet Bulut'u bayılttıktan sonra insülin kalemi ile hipoglisemi yaşamasına neden oldu ve ardından Ayşegül Bulut ve annesi Penbe Bulut ile birlikte Samet Bulut'un ölümüne yol açan ipi boynuna geçirdiler. Samet Bulut'un 85 kilo olması nedeniyle, bu eylemlerin tek başına gerçekleştirilmesinin zor olduğuna dikkat çekiliyor.

Ayşegül Bulut ve Penbe Bulut için 'eylemlerin iştirak halinde tasarlandığı', 'başka bir suçun delillerini gizlemek ya da yakalanmamak için öldürme', ayrıca 'üst soya-eşe karşı kasten öldürme' suçlamalarıyla ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep ediliyor. Mehmet Karadağ ise 'suça iştirak', 'azmettirme', 'yardım etme' ve 'tasarlayarak öldürme' suçlarından ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle yargılanıyor.

Bu şoke eden cinayet davası, Muğla'da büyük yankı uyandırıyor ve detaylar ortaya çıktıkça kamuoyunun dikkatini çekmeye devam ediyor.

18 Eki 2023 - 12:43 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Canlı Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Canlı Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Canlı Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Canlı Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kanal İstanbul anket Yapılmalı Mı ? Yapılmamalı mı ?
Tüm anketler