İzmir'de 3,9 Büyüklüğünde Deprem

Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığı (AFAD) tarafından yapılan açıklamada, İzmir'in Buca ilçesinde 3,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Şener Koştu
Şener Koştu Tüm Haberleri

AFAD, gece saat 23.53'te merkez üssü İzmir'in Buca ilçesi olan 3,9 büyüklüğünde deprem olduğunu açıkladı. Deprem nedeniyle şu ana kadar herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığı açıklamada belirtildi.

Kısa süreli paniğe neden olan depremin yerin 3,9 kilometre derinliğinde meydana geldiği de AFAD açıklamasında yer aldı.  

21 Eki 2023 - 00:30 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Canlı Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Canlı Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Canlı Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Canlı Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kanal İstanbul anket Yapılmalı Mı ? Yapılmamalı mı ?
Tüm anketler